Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
6300 kullnan arkadaslar Telefondan memnunmusunuz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> 6300 kullnan arkadaslar Telefondan memnunmusunuz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bmurat07

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 7:55:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Beyler 6300 almayı dusunuyorum aradıgım özellıkler:

Kamerasının Guzel cekım yapması

Ses sevıyesı önemlı deil önemli olan anlasılır bı mp3 ses vermesı

batarya ömru onemlı deıl 1 haftada olsa olur 1 ayda

Kullanım açısından rahatmı

Kullanan arkadaslar sorularımı cvp larlarsa sevınırım ayrıca kendı dusuncelerınızı olumlu veya olumsuz olarak söylersenız sevınırım

ıyı gunler

Led NEon satılır--Plexi satılır--carbonfiber satılır--Uv kablo kaplama satılır--Yan kapak Kesilir

REFERANSLAR
VISION--Penryn----Runoo-ermanunal01---Siyahimsi---575m---we_dream--aziz.alptekin---thack_can -----Necoinside---lonely_man--topalsolucanxD

mrtbrc6378
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

10 Mayıs 2008; 10:18:56 

Kamera ve batarya ömrü hariç herşey mükemmel...
forumcuabi

10 Mayıs 2008; 14:37:34 

bataryası 1 gün zor gidiyo. müzik dinleirm çok konuşur mesajlaşırım diyorsan yarım günde %80 bitiyo. hiç konuşmaz elinde gezdirirsen 2 gün gidiyo. onun haricinde güzel telefon. cameradan da bir şey bekleme. ben bakırköyde 340a almıştım. kaç ay önc şimdi daha pahalıya satıyolar. iyi pazarlık et. hadi kolay gelsin.

coco76

10 Mayıs 2008; 15:47:13 

ne kadar memnun olduğumu anlatamam. tam aradığım telefon. müzi dinlemem, foto çekmem. şık hafif ekranı çok başarılı.

kamerası 2mp gibi değil.

şarj durumu çok kullanırsan 1 gün.

elinde gezdiririsen 2 demişler. ben denedim. her gün sabah alarm kurdum. alarmı 1 kerede susturmam. 4-5 kez ertele derim. arada gelen mesajlara baktım. 6 gün dayandı şarjı.

hadi arama yap mesaj at 3-4 gün gider. (call center gibi benim telefon dersen olmaz tabii, o zaman sana giriş seviyesi telefon öneririm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 10 Mayıs 2008; 15:49:56 >

Acer Aspire 9424 (17') / Nokia 6300 / Nokia 2610 / Creative Zen 4GB - Toshiba SDHC 4GB / Sony NWD-B103(black) / Creative EP-630 / Seagate Freeagent 160GB / Philips Dect 221 / Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 / Kingston 1GB / SanDisk Cruzer Micro 1GB
IlDestilI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Mayıs 2008; 16:39:53 

kamerası pek iyi değilmiş ama diğer yönleri güzel

ρєѕ ƒαη ¢ℓυв
Beşiktaşlı Olmak Bir Ayrıcalıktır..... I Love You E.W
bmurat07

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 6:37:39 

bazı arkadaslar kamerasının guzel oldugunu soyluyor :D bende anlamadım ama kafaya koydum alacagım inş salı veya pazartesi gunu elımde telefon teşşekkurler ardaslar

Led NEon satılır--Plexi satılır--carbonfiber satılır--Uv kablo kaplama satılır--Yan kapak Kesilir

REFERANSLAR
VISION--Penryn----Runoo-ermanunal01---Siyahimsi---575m---we_dream--aziz.alptekin---thack_can -----Necoinside---lonely_man--topalsolucanxD

kartallar_yalnız_uçar

11 Mayıs 2008; 11:06:13 

Kullanışlı ve hoş bir telefon

Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
c C c
kartallar_yalnız_uçar
bmurat07

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 21:02:01 

up

REFERANSLAR

Lu4Lu4
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Mayıs 2008; 23:20:02 

kamera berbat
bmurat07

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 13:26:54 

kullanan arkaslar cektıklerı fotolardan koyabılırlermı acaba ??

REFERANSLAR

adizman

13 Mayıs 2008; 14:50:35 

fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon bu bence.
Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 15:44:14 

2-3 yıl önce 385 ytl ye siemens cx70 almıştım... daha önce 240-260 ytl ye nokia 3310 almıştım..
şimdi onlarla kıyaslarsak bu telefon çoook ucuz ve daha zarif .. bende 6300 almayı düşünüyorum geçen bir tane aldık arkadaşa birde başkasına hediye olarak aldık ben hala kendime alamadım.

bizim işimiz fotoğrafçılık değil öyle olsa iyi bir foto makinası alırdık eee müzik ilede uğraşmıyoruz çok nadir olarak müzik dinleriz (iş güç fırsat yok)

sms zaten kolay kolay kullanmam mecbur kalırsam ancak.. sms yerine insanların seslerini duymayı daha çok tercih ederim..

eee geriye ne kaldı alo demek o zaman bizim gibi adam çok bile hatta alo demek için en güzeli 3310 yeter bile..

"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
@oğuzhan@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Mayıs 2008; 18:46:54 

Ben kullanıyordum güzel teldi Sesi yüksek ekranı parlak yanlız kamerası biraz iyi değil
bmurat07

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 17:34:28 

Aldım telefonu COk guzel herkeze tavsiye ederım

REFERANSLAR

Pessimist Man

15 Mayıs 2008; 21:15:52 

Arkadaşımda vardı benim de kullanma fırsatım oldu.Bence fiyatına göre güzel bir telefon , kamerası sana yeter ama sesi az çıkıyor.

bfa_50

16 Mayıs 2008; 3:25:19 

memnunum
almanı tercih ederim

M_K_64

20 Mayıs 2008; 23:04:49 

arkadaşa katılıyorum insanı yarı yolda koyan telefonlardan bi tanesi şarj bakımından

Mnr980

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 13:00:58