bataryası 1 gün zor gidiyo. müzik dinleirm çok konuşur mesajlaşırım diyorsan yarım günde %80 bitiyo. hiç konuşmaz elinde gezdirirsen 2 gün gidiyo. onun haricinde güzel telefon. cameradan da bir şey bekleme. ben bakırköyde 340a almıştım. kaç ay önc şimdi daha pahalıya satıyolar. iyi pazarlık et. hadi kolay gelsin.
ne kadar memnun olduğumu anlatamam. tam aradığım telefon. müzi dinlemem, foto çekmem. şık hafif ekranı çok başarılı.
kamerası 2mp gibi değil.
şarj durumu çok kullanırsan 1 gün.
elinde gezdiririsen 2 demişler. ben denedim. her gün sabah alarm kurdum. alarmı 1 kerede susturmam. 4-5 kez ertele derim. arada gelen mesajlara baktım. 6 gün dayandı şarjı.
hadi arama yap mesaj at 3-4 gün gider. (call center gibi benim telefon dersen olmaz tabii, o zaman sana giriş seviyesi telefon öneririm)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 10 Mayıs 2008; 15:49:56 >
Acer Aspire 9424 (17') / Nokia 6300 / Nokia 2610 / Creative Zen 4GB - Toshiba SDHC 4GB / Sony NWD-B103(black) / Creative EP-630 / Seagate Freeagent 160GB / Philips Dect 221 / Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 / Kingston 1GB / SanDisk Cruzer Micro 1GB
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
2-3 yıl önce 385 ytl ye siemens cx70 almıştım... daha önce 240-260 ytl ye nokia 3310 almıştım.. şimdi onlarla kıyaslarsak bu telefon çoook ucuz ve daha zarif .. bende 6300 almayı düşünüyorum geçen bir tane aldık arkadaşa birde başkasına hediye olarak aldık ben hala kendime alamadım.
bizim işimiz fotoğrafçılık değil öyle olsa iyi bir foto makinası alırdık eee müzik ilede uğraşmıyoruz çok nadir olarak müzik dinleriz (iş güç fırsat yok)
sms zaten kolay kolay kullanmam mecbur kalırsam ancak.. sms yerine insanların seslerini duymayı daha çok tercih ederim..
eee geriye ne kaldı alo demek o zaman bizim gibi adam çok bile hatta alo demek için en güzeli 3310 yeter bile..