SS HD2 kartım elime ulaştı. Driver kurulumunu yaptım. Merkezi sistemden gelen (Diseqc A: Turksat - Disecq B: Hotbird) kabloyu karta taktım. Saatlerdir uğraşıyorum ama bir damla sinyal alamadım. DVBViewer uygulaması içerisindeki tüm Diseqc alternatiflerini denedim ama yinede başarılı olamadım. ProgDVB ile de sonuç aynı. Ben bu Merkezi Sistem ve SS HD2 kart ile yayın alamayacak mıyım???
Kanal arama yerinden kanal arayacagın zaman Diseqc ayarını sec ve tarat sinyal gelmesi lazım dogru ayarda ise bende yeni aldım kartı sinyal geliyor ve kanallar iyi yanlız kart cok ısınıyor nedense iyi bir sogutma sistemi olsa PC de iyi olur
Arkadaşlar, kart Vista x64 sistemde sorun çıkartıyor. Sinyal alamıyorum. Ancak x86 sistemde merkezi sistem olarak 2 uydu izlediğinizi varsayarsak, Single-A ve Single-B Diseqc ayarı ile sorunsuz çalışıyor.
DVBViever Pro ve GE versiyonlarını kullanıyorum. Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız programı satın almanızı öneririm. 15€: http://www.dvbviewer.com/en/index.php?page=ordering Ömür boyu tüm güncelleştirmeleri ve yeni versiyonları satın almış oluyorsunuz. Ayrıca plug-in ve diğer ek yazılımlar ücretsiz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth-Vader -- 26 Mayıs 2008; 23:22:28 >
Arkadaşlar , Skystar HD2 kartını nerden kaça aldınız ? Net'te satan yerin link'ini verirmisiniz ?
1 ay önce bilgisayarcı arkadaşımdan geliş fiyatına almıştım ( 190 YTL ) 64 bit vista kullanıyorum disecq 1 de hotbird 2 de türksat var sorunsuz bi şekilde izliyorum buyrun bir adet screen shot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charge_Speed -- 9 Haziran 2008; 14:29:27 >