merhaba arkadaslarr,d900i bordo renk almayı dusunuyorum daha bulamadım telı bır kac gune kadar gelır dedı telefoncular,,acaba elınde d900i bordo renk olan var mı?resım atabılırmı acaba yakın cekımden,,nasıl gorunuyor orjınalde,memnunmusunuz?tesekkur edıyorum ılgılenen arkadaslara
forumda aradım ama bulamadım,,varsa orjınal resmı ozur dılıyorum
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Hocam bende bir kız arkadaşım için aramıştım ama bordo renk sadece d900 için varmış d900i de yokmuş.
biz de gittik normal d900 aldık zaten aralarında pek bir fark yoktu.Sadece radyo farkı vardı o da bize lazım olmayınca almadık.İstersen yarın resmini çeker eklerim
walla hocam ıyı olur yaw bı resım atarsan,,watanda fln var gozukuo bordo d900i,ogrencı oldugumdan ve ıkı ay kadar sure ıle ıstte gıtmıcegımden gıdıp bakamıyorum,,yardımcı olursan sevınırım tesekkur ettım
quote:
Orjinalden alıntı: burak9006
Hocam bende bir kız arkadaşım için aramıştım ama bordo renk sadece d900 için varmış d900i de yokmuş.
biz de gittik normal d900 aldık zaten aralarında pek bir fark yoktu.Sadece radyo farkı vardı o da bize lazım olmayınca almadık.İstersen yarın resmini çeker eklerim