Arkadaşlar görüntü kalitesi ve panel işlemcisi cok yüksek son model pionner 106 ekran plazmam var
next ye 2000 cis super plus receiver ile Profigolf PGV 3300 KOMPONENT bağlantı kablosu almamı önerdiler. Bunun yerine ben goldmaster alsam aynı marka komponent kablo ile daha kaliteli görüntü alır mıyım? veya hangi bağlantı çeşidiyle next-ye 2000 Splus'dan daha kaliteli görüntü alırım? benim için görüntü kalitesi önemli...yazılım güncelleme, tps, netten dosya indirme gibi ıvır zıvırla ugrasmak istemiyorum.Çünkü zaten Günde iş çıkışı sadece en fazla kşamları 4 saat plazmam açık kalır ortalama..
Pioneer 428xd KURO Plazma - Sony DAV-DZ660 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /SkyStar Dig.Tv.Kartı/Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./AsusTA230 300W Kasa/AirTies Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
Komponent bağlantı için next önerisi uygun. Ama düz receiver kullanacaksan bu yolu izle derim. Sonuçta iki markanın component bağlantıyı destekleyen modellerinden kafana yatanı tercih edebilirsin. Ama en kaliteli bağlantı Hdmi bağlantıdır bu da ayrı bir konu.