komponent bağlantılı Next 2000 Mİ YOKSA Goldmaster mi - Plazmam için hangisi? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri

bistroman -> komponent bağlantılı Next 2000 Mİ YOKSA Goldmaster mi - Plazmam için hangisi? (10 Mayıs 2008; 1:12:08)

Arkadaşlar
görüntü kalitesi ve panel işlemcisi cok yüksek son model pionner 106 ekran plazmam var

next ye 2000 cis super plus receiver ile Profigolf PGV 3300 KOMPONENT bağlantı kablosu almamı önerdiler.
Bunun yerine ben goldmaster alsam aynı marka komponent kablo ile daha kaliteli görüntü alır mıyım? veya hangi bağlantı çeşidiyle next-ye 2000 Splus'dan daha kaliteli görüntü alırım?
benim için görüntü kalitesi önemli...yazılım güncelleme, tps, netten dosya indirme gibi ıvır zıvırla ugrasmak istemiyorum.Çünkü zaten Günde iş çıkışı sadece en fazla kşamları 4 saat plazmam açık kalır ortalama..

koko69 -> Cevap: komponent bağlantılı Next 2000 Mİ YOKSA Goldmaster mi - Plazmam için hangisi? (10 Mayıs 2008; 21:38:55)

Komponent bağlantı için next önerisi uygun. Ama düz receiver kullanacaksan bu yolu izle derim. Sonuçta iki markanın component bağlantıyı destekleyen modellerinden kafana yatanı tercih edebilirsin. Ama en kaliteli bağlantı Hdmi bağlantıdır bu da ayrı bir konu.[8D]

Saygılarımla

bistroman -> Cevap: komponent bağlantılı Next 2000 Mİ YOKSA Goldmaster mi - Plazmam için hangisi? (11 Mayıs 2008; 10:37:41)

hocam gold master komponent bağlantıyı desteklemiyor ki.skart bağlantı yok mu Goldmasterlarda?

bistroman -> Cevap: komponent bağlantılı Next 2000 Mİ YOKSA Goldmaster mi - Plazmam için hangisi? (11 Mayıs 2008; 18:37:59)

kararsız kaldım.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
6.201172E-02