Evet tv deki reklamlarını görünce "kalabalıktan sıyrıl, ayrı omurga vs....", dhde de bir bilgi bulamayınca dayanamadım, ben kendim deneyim dedim ve az önce telefondan abonelik işlemlerimi tamamladım. 3 gün içinde randevu alınıp sözleşme evinizde imzalattırılacak, sonrasında en geç 4 gün içinde adsl hizmetiniz başlatılacak dedi telefondaki görevli... bakalım dedikleri gibi bir fark varmı?... Heyecan dorukta:P gelişmeleri ve adsl gelince speedtest.net sonuçlarını sizinle buradan paylaşacam... ayrılmayın...
not: basvuruyu 4mbit sınırsız için yaptım (1 ay deneme amaçlı düşünüyorum), 4mbit sınırsız kablonet duruyo onu iptal etmiyorum..(yeterki dh test sonuçsuz kalmasın )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron® -- 10 Mayıs 2008; 0:08:54 >
bayağı bir fedakarlık yapmışsın abi bence, millet tırım tırım kablo internete geçmenin yolunu arıyor, hız olarak yanına yaklaşacağına hiç ihtimal vermiyorum ama yine de hayırlı olsun
Telefondaki görevlinin dediğine göre; türkiye genelinde 33 adet farklı illerde veri "aktarma-iletme istasyonu" gibi bişey söyledi, o istasyonlara kadar ttnet, ordan sonra kendi omurgaları üzerinden internete ulaşım sağlanıyormuş. Anladığım kadarı ile türkiye dışı serverlarda özellikle büyük fark yaratması lazım....
Yurt dışı çıkışlarda TT den bağımsız mı, eğer öyleyse gerçekten fark yaratabilir. Gelişmeleri dört gözle bekliyoruz.
(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir. Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
Çok faydalı bir inceleme yapıcaksanız. Bir çok kişi size minnettar olacaktır. Tebrikler, testleri sabırsızlıkla bekliyorum ama Turk.net'ten de biraz ümitsizim, ne de olsa fiyatlar tamamen TTNet ile aynı..
Gelip geçen her tren bağırtısında Kalkıp aynaya baktım sonra Sen içerdeyken ben Perdeleri hiç kapatmadım Hiç bakmadım arkama Başını ellerinin arasına alan Üç-beşinin arasında olmadım Öyle bıraktığın gibi Öyle yaşadığımız gibi yaşadım Sen içerdeyken ben
Evet haklı cıktınız cidden hiçbir fark yok tek farkı 4mbit/1mbit değil 2mbit/0,8 gibi bir performans alınması!... ping süreleri kablonet ile aynı .. şimdi kalabalıktan uzak ayrı omurga ıvırı zıvırı bunun neresinde?!?!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron® -- 10 Mayıs 2008; 16:45:27 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 10 Mayıs 2008; 16:48:01 >
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)