Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dsmarttan bir sürpriz daha NASN sadece15 hazirana kadar ücretsiz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> dsmarttan bir sürpriz daha NASN sadece15 hazirana kadar ücretsiz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
etayfun

9 Mayıs 2008; 22:09:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi geceler
Geçenlerde FX ve eurosprort bir yıl ücretsiz derken ikinci tur daha tempolu başladı. bu geceki gelen mesaj NASN 49 kanalın sadece 15 hazirana kadar ücretsiz olduğunu söylüyor. özellikle kuzey amerika sporlarına düşkünlüğünüz yoksa çok şey ifade etmeyebilir. yinede NASCAR canlı izlemek güzel olacaktı. bakalım ücret için ne diyecekler hadi bakalım hayırlısı.

Eren Polat

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Mayıs 2008; 22:33:04 

bu mesajlar sana gelio sadece herhalde...

Fujifilm s8000fd
Eski NİCK:satelite

Næccm

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 22:48:50 

hayir banada geldi saat 18:.00 gibi

etayfun

9 Mayıs 2008; 23:01:20 

quote:

Orjinalden alıntı: satelite

bu mesajlar sana gelio sadece herhalde...

hayır sayın hocam Dsmartla aramda telepatik bir bağ var ;) kötü haber yetiştiren biri olmak istemem ama yeni bir başlık ve onu okuyan birilerinin öyle yada böyle olması keyif veriyor sanırım hepsi bu selamlar....

magicool

9 Mayıs 2008; 23:31:22 

ben d-smart almak istiyodum ama vaz geçer gibiyim hd kutuları bekliyodum bu haberleri duydukça iyice sogudum zaten ben fazla spor kanallarını segretmem ama yarın ogurgun d-smart belgesel kanallarını paralı yapar falan o zaman kafayı yerim macera aramaya gerek yok sanırım

biz ne zaman adam gibi bir platform kullanıcaz_

mustafa_(87)

9 Mayıs 2008; 23:55:42 

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

ben d-smart almak istiyodum ama vaz geçer gibiyim hd kutuları bekliyodum bu haberleri duydukça iyice sogudum zaten ben fazla spor kanallarını segretmem ama yarın ogurgun d-smart belgesel kanallarını paralı yapar falan o zaman kafayı yerim macera aramaya gerek yok sanırım

maalesef dostum dijital platform=para umduk d-smart ücretsiz olur diye ama umduğumuz dağlara kar yağdı yani demem o ki şifreli yayınlar para olmadan seyredilemiyor en iyisi illegal yollardan izlemek.

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
etayfun

10 Mayıs 2008; 0:21:58 

iyi geceler
ilerde sanırım en büyük kozumuz aşağıdaki kendi link sayfaları olacak aslında son sorunu yanıtı kendi içindede çelişiyor hem ücret talep edilemeycek diyor hemde bazı hizmetler paralı olacak diyor. sanırım onlarda bunu nasıl sunacaklarını planlıyorlar. bu bölüm daha öncede hatırlatılmıştı. kimse kimsenin hayrına bu kadar masraf yapmaz yapamaz . karşımızda ticari bir dev ve verdiği sözler var. bu sözleri tutmasını ummaktan başka bir çaremiz yok diye düşünüyorum.
http://www.dsmart.com.tr/ssspage.aspx

D Tematik kanallar şifrelenecek mi?
Bu kanallar D-Smart dijital platformu kullancılarına özel kanallardır. Bazı programlar sadece D-Smart kullanıcıları tarafından ücretsiz ve şifresiz olarak izlenebilir.

D-Smart kanallarını izlemek için ayrıca para ödemem gerekiyor mu?
D-Smart kanalları sadece D-Smart kullanıcıları tarafından hiçbir ücret ödemeden şifresiz ve ücretsiz olarak izlenebilir.
D-Smart ileride paralı olacak mı?
Hayır. Aktivasyon yaptırmış, D-Smart sahibi olan kullanıcılardan hiçbir zaman herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. İleride ücretli bazı hizmetler olacaktır, ancak bu hizmetlerin kullanımı tamamen kullanıcının isteğine bağlı olacaktır.

GameZero

10 Mayıs 2008; 1:29:49 

sıkmayın canınızı arkadaşlar senelik 2 smart para ister en fazla yeni kanallar cıktıkca eski kanallar bedava olucakdır bu hep böyle.. ne olursa olsun ben memnunum

coda

10 Mayıs 2008; 9:02:39 

sanırım bundan sonra yatırımını hd üzerinde yapacaklar.yani eski üyeler bir kaç kanal dışında ücretsiz izleyebilecekler ama gelen yenilikler ücretli olan hd dsmarta yansıtılacak.böylelikle adamların dediği gibi 80 ytllilk recieverlerı 250ye satın alanlar ücretsiz izlemeye devam edecekler.d yeşilçam, d çocuk gibi kanalları.ancak dsmart digital platformculuğunu hd sisteminde gösterecek bizlere..ve tabiki bununda ücretli olması doğal.şimdiden sonra beklentimiz eski üyelerin hd platformuna(yani paralı olanına) geçişinde kolaylık sağlamaları olmalıdır.

bodrumlu2

10 Mayıs 2008; 11:06:27 

D Smart almış arkadaşlardan birisi sözleşmeyi burada paylaşabilir mi?Tam olarak neymiş bu ücret olayının aslı öğrenelim..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
Eren Polat

10 Mayıs 2008; 15:53:44 

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

belgesel kanallarından para lamaz yasak.
yani yeni getirdiği kanallarda paralı uygulama yapabilio discovery channel world-travel@living-animal planet gibi kanalları smart para gibi yapamaz ama yeni belgesel kanalllarını getirirse paralı yapabilir...

Fujifilm s8000fd
Eski NİCK:satelite

gurbish

15 Mayıs 2008; 15:22:10 

quote:

Orjinalden alıntı: etayfun

iyi geceler
ilerde sanırım en büyük kozumuz aşağıdaki kendi link sayfaları olacak aslında son sorunu yanıtı kendi içindede çelişiyor hem ücret talep edilemeycek diyor hemde bazı hizmetler paralı olacak diyor. sanırım onlarda bunu nasıl sunacaklarını planlıyorlar. bu bölüm daha öncede hatırlatılmıştı. kimse kimsenin hayrına bu kadar masraf yapmaz yapamaz . karşımızda ticari bir dev ve verdiği sözler var. bu sözleri tutmasını ummaktan başka bir çaremiz yok diye düşünüyorum.
http://www.dsmart.com.tr/ssspage.aspx

D Tematik kanallar şifrelenecek mi?
Bu kanallar D-Smart dijital platformu kullancılarına özel kanallardır. Bazı programlar sadece D-Smart kullanıcıları tarafından ücretsiz ve şifresiz olarak izlenebilir.

D-Smart kanallarını izlemek için ayrıca para ödemem gerekiyor mu?
D-Smart kanalları sadece D-Smart kullanıcıları tarafından hiçbir ücret ödemeden şifresiz ve ücretsiz olarak izlenebilir.
D-Smart ileride paralı olacak mı?
Hayır. Aktivasyon yaptırmış, D-Smart sahibi olan kullanıcılardan hiçbir zaman herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. İleride ücretli bazı hizmetler olacaktır, ancak bu hizmetlerin kullanımı tamamen kullanıcının isteğine bağlı olacaktır.

aydın doğan zeki adamdır, yaş tahtaya basmaz. yukarıdaki sss page'da koz olarak kullanabileceğimiz maalesef hiçbirşey yok. örneğin eurosport ve fx tematik kanal değildir. paralı da olur şifreli de. Son soruda da maalesef çelişki yok kardeş... Adam "sizden para talep etmeyeceğiz" diyor. Ama "siz benden ek hizmet isterseniz o zaman para talep edebilirim" diyor. yani lafların hepsi yuvarlak... aynen dediğin gibi iyi niyet beklemekten başka çare yok....

mai80

17 Mayıs 2008; 18:05:47 

Nasn euro yada fx i daima bedava izlemek isteyen arkadaşlar varsa d-smart almasın o zaman. Ben 1 senedir d-smart üyesiyim gayet memnunum nasn yi bir kez ilk geldiğinde baktm bi daha da bakmadım şimdiden gitsede bana farketmez euroya sadece u-17 maçlarnıa baktım fx yine daha iyiydsi aralarında ama ben d-smarttan genel olarak memnunum
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> dsmarttan bir sürpriz daha NASN sadece15 hazirana kadar ücretsiz Sayfa: [1]
Buraya git: