Benim laptop um toshiba satellite l20-101,ancak oyun performansından fln memnun değilim parça almak istesem hangi parçaları önerirsiniz(en fazla 500 fln tutmalı ama hepsi)ekran kartı vs birden fazla kart da olabilir lütfen yardım edin uzun zamandır bu konuda düşünüp duruorum ancak uygun fiyata uyan bir parça bulamadım(mesela her parça buna uyarmı(laptop parçası))
dostum laptopun ekran kartını değiştiremezsin değiştirebileceğin parçalar işlemci , ram ve harddisktir. bunlarda oyun perfromansına ekran kartı kadar etki etmez bu nedenle oyun oynamak için yapabileceğin pek fazla birşey yok laptop ile ilgili önerebileceğim tek upgrade ram upgrade idir bunun haricinde değmez...
saol antidote: peki ps2 oyunlarını fln emiloter yapsam(elimde 30 dan fazla ps2 oyunu var ve ps2 bende yok tanıdığım bana sürekli yurt dışından yolluyor,pc oyunları da var da sen böle diyince umudu kestim)ekran kartı fln karşılayabilir mi?daha önce çok emilator yapıp sattım fln,pclerde çalıştırabiliyorum ancak hiç kendi pcmde denemedim
dostum laptopun ekran kartını değiştiremezsin değiştirebileceğin parçalar işlemci , ram ve harddisktir. bunlarda oyun perfromansına ekran kartı kadar etki etmez bu nedenle oyun oynamak için yapabileceğin pek fazla birşey yok laptop ile ilgili önerebileceğim tek upgrade ram upgrade idir bunun haricinde değmez...