arkadaşlar gençturkcell aboneleri bu markalarda %25 indirimle alışveriş yapabiliyormuş.. kaçırmayın derim... havalar ısınırken herkes deli gibi alışveriş yapabilicek...
Ben geçen hafta alışveriş yaptım. Süper oldu. 100 YTL collezione'dan alışveriş yaptım 75 YTL yi taksit taksit ödeyeceğim. Bomba oldu.
Ama Mc Donald's kampanyası bitmiş bilginize. Collezione dışında fiyatlar feci uçmuş. Hele ki Levis'ta Avea'lılara 20 YTL kot pantolonlarda indirim var ama kot pantolonlar 129 YTL idi, pek sarmadı; daha güzel bir kot aldım 22.5 YTL (indirimli olarak) Coll'dan..
Ben geçen hafta alışveriş yaptım. Süper oldu. 100 YTL collezione'dan alışveriş yaptım 75 YTL yi taksit taksit ödeyeceğim. Bomba oldu.
Ama Mc Donald's kampanyası bitmiş bilginize. Collezione dışında fiyatlar feci uçmuş. Hele ki Levis'ta Avea'lılara 20 YTL kot pantolonlarda indirim var ama kot pantolonlar 129 YTL idi, pek sarmadı; daha güzel bir kot aldım 22.5 YTL (indirimli olarak) Coll'dan..
Değerlendirin derim, ihtiyacı olanlar varsa ;)
sorma yaa geçen gün arkadaşa yemek ısmarllıyım dedim mc de meğer kampanya bitmiş öyle koyduki verirken parayı
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
eheuehueheueh:) valla ben vermedim isteyen çok oldu.. ben faydalanıyorum nimetlerden:) alışveriş için süper oldu bu kampanya.. ben gidip aldım 1-2 parça..
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!