• gnçtrkcll’lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo’da büyük indirim!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell

scarletsage -> • gnçtrkcll’lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo’da büyük indirim!! (9 Mayıs 2008; 21:39:22)

arkadaşlar gençturkcell aboneleri bu markalarda %25 indirimle alışveriş yapabiliyormuş.. kaçırmayın derim... havalar ısınırken herkes deli gibi alışveriş yapabilicek...

gencturkcell giyim:)

bu adresten en yakın mağaza nerde bulabiliyorsunuz...

Nodex -> Cevap: � gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (10 Mayıs 2008; 13:50:48)

Adresi rica etsem [sm=evillol.gif]

Merifast -> Cevap: � gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (10 Mayıs 2008; 18:54:37)

quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Adresi rica etsem [sm=evillol.gif]

gencturkcell giyim:) şu yazının üstüne tıklayınca açılıyor

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/?banner=gnc_20080414_giyim_kampanyasi

scarletsage -> Cevap: � gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (11 Mayıs 2008; 23:23:08)

ben bugün alışverişe çıktım.. baya bişi aldım hatta ... gnctrkcll numaranızı istiyolar.. şahane oldu..

basturkemin -> Cevap: � gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (12 Mayıs 2008; 11:08:13)

Ben geçen hafta alışveriş yaptım. Süper oldu. 100 YTL collezione'dan alışveriş yaptım 75 YTL yi taksit taksit ödeyeceğim. Bomba oldu.

Ama Mc Donald's kampanyası bitmiş bilginize. Collezione dışında fiyatlar feci uçmuş. Hele ki Levis'ta Avea'lılara 20 YTL kot pantolonlarda indirim var ama kot pantolonlar 129 YTL idi, pek sarmadı; daha güzel bir kot aldım 22.5 YTL (indirimli olarak) Coll'dan..

Değerlendirin derim, ihtiyacı olanlar varsa ;)

stigmata_ -> Cevap: � gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (14 Mayıs 2008; 3:04:28)

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Ben geçen hafta alışveriş yaptım. Süper oldu. 100 YTL collezione'dan alışveriş yaptım 75 YTL yi taksit taksit ödeyeceğim. Bomba oldu.

Ama Mc Donald's kampanyası bitmiş bilginize. Collezione dışında fiyatlar feci uçmuş. Hele ki Levis'ta Avea'lılara 20 YTL kot pantolonlarda indirim var ama kot pantolonlar 129 YTL idi, pek sarmadı; daha güzel bir kot aldım 22.5 YTL (indirimli olarak) Coll'dan..

Değerlendirin derim, ihtiyacı olanlar varsa ;)

sorma yaa geçen gün arkadaşa yemek ısmarllıyım dedim mc de meğer kampanya bitmiş öyle koyduki verirken parayı [8D]

scarletsage -> Cevap: � gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (24 Mayıs 2008; 11:56:26)

bende pantolon alıcam, indirimle artan paraya tişört alıcam ama yine para artıcak:)
süper olmuş.. ihtiyaç doğrultusunda süper alışveriş yapıcam:)[:'(]

özH@N -> Cevap: � gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (24 Mayıs 2008; 12:31:54)

ben bi ara sinema bileti alsın diye ablama vermiştim şifreyi maşallah eve bi geldi mudo yu kaldırmış [8D][8D]

burcuuum -> Cevap: � gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (25 Mayıs 2008; 21:41:29)

eheuehueheueh:)
valla ben vermedim isteyen çok oldu.. ben faydalanıyorum nimetlerden:)
alışveriş için süper oldu bu kampanya.. ben gidip aldım 1-2 parça..

stigmata_ -> Cevap: �gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (26 Mayıs 2008; 5:37:23)

bi ara iştecell sararda indirip yapıyodu %25 varmı hala öyle bişey. Takım Almam lazımda bitane [:)]

scarletsage -> Cevap: �gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (15 Haziran 2008; 13:39:41)

keşke hep devam etse.. alışveriş çok eğlenceli bi hal almıştı

mustafa_(87) -> Cevap: �gnçtrkcll�lilere Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo�da büyük indirim!! (15 Haziran 2008; 15:23:48)

o değilde mc donalds kampanyası geri dönsün[sm=You_Rock_Emoticon.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.203125