Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TOSHIBA A200-23U HDMI Problemi-Büyük hayal kırıklığı-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> TOSHIBA A200-23U HDMI Problemi-Büyük hayal kırıklığı- Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
muratco

9 Mayıs 2008; 20:50:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

2300$ dolar verip en iyi özelliklerde olan Toshibanın bu modelini aldım.Genel anlamda oldukça memnunum performans açısından ve sorunsuz.Ama geçenlerde aldığım LCD tv ye bağlamak istediğimde ,bilgisayarın HDMI çıkışının olmadıgını görüp büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Kutunun içinden çıkan kitapta HDMI çıkışı olduğunu söylüyor ve fotoğraftada görünüyor.Ama cihazda çıkışlar resimden farklı.HDMI çıkışının yerinde hiçbirşey yok.4 tane USB çıkışı ve analog monitör çıkışı var ama HDMI yok.Sanırım A200 serisi bilgisayarların bazılarında var bazılarında yok.Bu fiyattaki bir cihaza bunun konmamış olması gerçekten büyük bir eksiklik.Alacak olan arkadaşlar dikkat etsin derim. 1-2 sorum olcak.Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

1-Dönüştürücüler ile HDMI girişinden bilgisayarı LCD tv ye bağlayabilirmiyim? Dönüştürücü kullanmadan HDMI çıkışı ekletebiliyormuyuz?

2-Dönüştürücü kullandıgımda HDMI kalitesinde düşme olurmu?

3-HDMI ile analog bağlama arasında LCD TV de görüntü kalitesi olarak fark çok oluyormu?

4-Kullanma kılavuzunda HDMI çıkışı var ama cihazımda yok.Burdan bi itirazda bulunsam başka bir modelle değiştirme şansım olabilirmi cihazı.Vatan bilgisayardan aldım 1 ay felan oldu.

NOT:Bilgisayarın ekran kartı 512kb yerleşik ayrıca 3 GB ram var.LCD tv ise LG marka 83 ekran 1080p 1326 768 maksimum çözünürlük.

determinanty

9 Mayıs 2008; 23:13:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: muratco

2300$ dolar verip en iyi özelliklerde olan Toshibanın bu modelini aldım.Genel anlamda oldukça memnunum performans açısından ve sorunsuz.Ama geçenlerde aldığım LCD tv ye bağlamak istediğimde ,bilgisayarın HDMI çıkışının olmadıgını görüp büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Kutunun içinden çıkan kitapta HDMI çıkışı olduğunu söylüyor ve fotoğraftada görünüyor.Ama cihazda çıkışlar resimden farklı.HDMI çıkışının yerinde hiçbirşey yok.4 tane USB çıkışı ve analog monitör çıkışı var ama HDMI yok.Sanırım A200 serisi bilgisayarların bazılarında var bazılarında yok.Bu fiyattaki bir cihaza bunun konmamış olması gerçekten büyük bir eksiklik.Alacak olan arkadaşlar dikkat etsin derim. 1-2 sorum olcak.Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

1-Dönüştürücüler ile HDMI girişinden bilgisayarı LCD tv ye bağlayabilirmiyim? Dönüştürücü kullanmadan HDMI çıkışı ekletebiliyormuyuz?

2-Dönüştürücü kullandıgımda HDMI kalitesinde düşme olurmu?

3-HDMI ile analog bağlama arasında LCD TV de görüntü kalitesi olarak fark çok oluyormu?

4-Kullanma kılavuzunda HDMI çıkışı var ama cihazımda yok.Burdan bi itirazda bulunsam başka bir modelle değiştirme şansım olabilirmi cihazı.Vatan bilgisayardan aldım 1 ay felan oldu.

NOT:Bilgisayarın ekran kartı 512kb yerleşik ayrıca 3 GB ram var.LCD tv ise LG marka 83 ekran 1080p 1326 768 maksimum çözünürlük.

kullanım klavuzları A200 lerin genel serisi için ortaktır.HDMI portu genelde HD DVD ROM sürücüsü olan modellere koyuyorlar.sizinkinin HDMI çıkışı olmadığı zaten Toshiba avrupa nın resmi sitesinde gözüküyor.Bir hak iddia etmeniz mümkün değil yani...

TOSHIBA SATELLITE A200-1LA SELECT
SONY VAIO VGNFZ-21M
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> TOSHIBA A200-23U HDMI Problemi-Büyük hayal kırıklığı- Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Armador Bilişim Sta
Aramador bilişim Intelin Vpro altyapısını kullanan Kaftan isimli uzaktan yönetim programını tanıtıyor
ECS pasif soğutuculu 9600GT
ECS pasif soğutuculu 9600GT video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir