arkadaşlar acaba n81 mi alsam yoksa 5610 mu sizlerin görüşlerinizi almak istedim acaba aralarındaki farkları ve fiyatlarını biliyosanız yazarmısınız.birde müzik açısından hangisi daha iyi.müzik ve fotoğraf için önerebileceğiniz başka bir telefon varsa yazarsanız çok iyi olur. şimdiden çok saolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sari7 -- 9 Mayıs 2008; 18:43:19 >
N81 tabiki çok daha iyi. Wi-fi ve symbian bile yeter ancak pahalı. Sadece müzik ve kamera için bence çok para. Tabi diğer özelliklerini kullanmayacaksa. Ancak belki onun yarı fiyatına otofokuslu ve müzik çaları çok güzel bir telefon alabilr diye tavsiye ettim. Yoksa N81 kalitedir tabi
arkadaşım aynı ikilemde kalmıştım bende baktım media marktda 700 e inmiş sadece 4gün için hemen aldım çok da memnunum hiç bi sorunum yok fotoğraf fazla çekmediğim için bana 2.0 megapixel yetio 2 megapixel ama 6300 dan fln kakt kat ii çekio bide 5610un giderilemeyen video sesi sorunu kızağı açınca sesin 4 sn sonra fln gelmesi gibi hatta üretimden kaldırdılar biara ama aynı hataları düzeltemeyince piyasaya sürdüler aynılarını tekrar ya bekle 5610 topiğini takip et hataların gierilip gierilmediğini öğren yada hiç kafana takma n81 al özellikle wi-fi olayı hiç beklemediğim kadar kolay ve hızlı çok süper bi alet bence
Kameraya önem vermiyorsan Nokia N81'i tavsiye ederim.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500