Bana kredi kartına 10 ve üzeri taksitle alabileceğim (şu anda kampanyada olan,olmayan ) 1750 YTL ve altında Toshiba Notebook söyler misiniz? Notebookta oyun onayacağım ama Crysis vs gibi yüksek sistem isteyen oyunların akıcı çalışmasını beklemeyeceğim.Harici ekran kartlı olsun düşük ayarlarda Cod4ü oynayayım Cod2-NFS-Gta gibi oyunlar rahat çalışabilsin. Rami 2 gb olsun.1 de olabilir. 1 gb olursa 1 gb da ben takarım çünkü. İşlemciden pek anlamam .Laptopta yapacağım şey yukarıdaki ve onların ayarlarındaki oyunları oynamak,Internete girmek ve Divx izlemek. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. Bu arada Toshibanın tamamen sorunsuz cisnlerinden olsun. Hani bazı marka notebookların belli ufak ya da büyük sorunları oluyor ya onlardan olmasın.
(muhtemelen uzun süre açık kalacak)
Edit : Soru değişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umur! -- 10 Mayıs 2008; 12:50:13 >
sağolun bilgilendirme için dedim ya pek anlamıyorum notebooktan.Oyun amaçlı düşünmüyorum derken.COD4ü Full seviyede ya da Crysis i akıcı çalıştırmasını beklemiyorum ama en azından NFS,düşük detayda da olsa COD 2-Cod 4 , Battlefield gibi oyunları çalıştırmasını isterim.
A300-149 serisi bu. A300 lerin giriş seviyesi cihazı.Cihazın işlemci si düşük ve paylaşımlı ekran kartı(intel) olduğundan batarya tam dolu 3 saat üzerinde gitmesi normal.BU notebook ta oyun pek mümkün değil.Ancak diğer uygulamalar için (ofis,internet v.s) oldukça iyi...
A300-149 serisi bu. A300 lerin giriş seviyesi cihazı.Cihazın işlemci si düşük ve paylaşımlı ekran kartı(intel) olduğundan batarya tam dolu 3 saat üzerinde gitmesi normal.BU notebook ta oyun pek mümkün değil.Ancak diğer uygulamalar için (ofis,internet v.s) oldukça iyi...
zaten bende oyun için almadığımı belirtmiştim... oyun için ayrı masa üstü sistemim var zaten
dediğiniz gibi A300-149 (ofis,internet v.s) uygulamalarda oldukça iyi...
23O benim de aklıma yattı ama forumda kullanan göremedim.O yüzden hala şüpheyle yaklaşıyorum.Kullanan arkadaşlar buraya veya pm yoluyla görüşlerini belirtirlerse sevinirim.Ayrıca 1,66 Ghz bahsettiğim oyunlarda sorun çıkarır mı ?
Toshiba A200-1LA C2D 2GHZ/2GB/400GB/15.4"/Notebook Ağırlık 2.7 KG Bellek Yuvası 2 Bluetooth Özelliği Var Boyutlar 362 X 267.8 X 33.5 mm ( ön ) / 39.3 ( arka ) Chipset Intel 965PM Chipset Ekran Kartı Ati Mobility Radeon HD 2600 HyperMemory Teknolojili, 256 MB yerleşik 1024 MB Kullanılabilir Grafik Belleği Ekran Özelliği 15.4" / 1280 X 800 TruBrite Wxga Tft Ethernet 10/100 Mbps Fax Modem 56k V92 Firewire Var Garanti Süresi 2 Yıl Sabit Disk Kapasitesi 400GB 4200 rpm s-ata İşlemci Tipi Core 2 Duo Santa Rosa İşlemci / Hızı Intel Core 2 Duo T7300 2.00 Ghz 4 MB Cache 800 Mhz FSB İşletim Sistemi MS Vista Premium Wireless Wifi 802, 11 a-b-g (GOLAN) Kamera Var Klavye Türkçe Q Klavye, Dual Mod TouchPad MARKA Toshiba MODEL TOSHIBA Satellite A200-1LA Optik Sürücü HD DVD-ROM Taşıma Çantası Var Paralel Port Yok Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi S-video (TV-out) Var Seri Port Yok Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, stereo hoparlör Sistem Belleği 2048MB 667Mhz Usb Sayısı 4 Adet Uzaktan Kumanda Var Ekstra Özellikler Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler,HD DVD-ROM,Wireless LAN (802.11 a/b/g / draft -N), Bluetooth 2.0 + EDR ile kablosuz iletişim, Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V90 modem (V.92 ready),DC-in, harici monitor, mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5'i birarada media kart slotu, 4 x USB 2.0, HDMI, Express Card™ Slot,Türkçe Q Klavye, Dual Mod TouchPad,Entegre 1.3 Mp web kamera, Entegre mikrofon, Dual Mod TouchPad, Uzaktan kumanda, Intel Turbo Memory (1 GB)
artık fiyatların biraz düşmesini bekleyeceğim.Ben zar zor 1500 verebilirim derken işte Toshiba kalitesi olsun vs diye 1700e çıktım ama 1900de çok malesef. Yine de teşekkürler çok düşük bir ihtimal de olsa seçenek olarak göz önünde bulunduracağım.
artık fiyatların biraz düşmesini bekleyeceğim.Ben zar zor 1500 verebilirim derken işte Toshiba kalitesi olsun vs diye 1700e çıktım ama 1900de çok malesef. Yine de teşekkürler çok düşük bir ihtimal de olsa seçenek olarak göz önünde bulunduracağım.
23O benim de aklıma yattı ama forumda kullanan göremedim.O yüzden hala şüpheyle yaklaşıyorum.Kullanan arkadaşlar buraya veya pm yoluyla görüşlerini belirtirlerse sevinirim.Ayrıca 1,66 Ghz bahsettiğim oyunlarda sorun çıkarır mı ?
Nedense forumdan çok alan olmamış,bir kaç kişi var alan onlarda aldıktan sonra iyi ya da kötü bir yorumda bulunmamış.Kullanmadığım için ben de bir yorum yapamıyorum.
toshiba'nin yeni ürünü 3 gün önce bende aldım taş gibi cihaz sorunsuz
iyi hoşta ben bunda Solitaire falan oynarım ancak.En azından NFSMW ya da COD2 gibi oyunların çalışması lazım Yoksa sadece Internet,ofis uygulamaları için ideal.