Beyler Samsung un yaklaşık 1 yıl önce duyurduğu ve türkkiyeye sınıfında sadece NV20 nin getirildiği bir model olna NV8 i sizlere biraz tanıtmak istiyorum belki yurt dışından getirtmek isteyenler olabilir ki bir ara biri sormuştu fakat o ara inceleme yapamamıştım.
Özellikleri:
CCD sensör 8mpx 1/1.7" sensör boyutu schneider Kreuznach 34-102 mm lens f 2,8 - 5,1 M ve P modları mevcut A ve S modları yok. dokunmatikl özel kullanımlı arka arayüz. 4 cm makro focus 15 sn - 1/1500 sn çekim aralıkları 640*480 30 fps video
pop-up built-in flash lithium ion battery face detection 2,5" lcd ekran iso 80-100-200-400-800-1600-3200
Hocam sen de noise performansı hakkında biraz bilgi içeren fotolar koysan da daha da çok ayrıntılı bilgiye ulaşsak iyi olur kanısındayım çünkü iso800-1600 bana oldukça iyi geldi de....
Türkiyede satılsaydı samsung'un nv24HD modelini alacaktım, ama hiçbir yerde bulmak mümkün değil. Samsung'un popüler bazı modelleri nedense Türkiye'de bulunmuyor.
Arkadaşım eline sağlık. Fotoları görünce iyiki sipariş vermişim dedim. Hepsiburada da 277 ytl ye verdim siparişi ancak 3 gün olmasına rağmen hala üretici firmadan bekleniyor diyor. İnşallah bir sorun çıkmaz.