Selam arkadaşlar bu pc almayı düşünüyorum daha iyisini veya nebilim kusurlarını vb görüşlerinizi alabilirmiyim şimdiden cok saolun 2000 ytl limitim var fazlası beni aşar.ona göre bana bi bundan daha iyi bi pc cıkarta bilirmisiniz şimdiden cok saolun hepinize teşekürler.
alacagım pc ana sayfası 1199$ olanı:http://www.casper.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=2&sintLanguageID=0&bytContentType=2&intPageNo=15&strHitCountParam=2|2|0|24|64
Casper marka sonuçta...Tabiki uzak durmak lazım.Kendin toplasan daha iyi. Aya gidip sek sek oynayan sonrada Türkiyenin prestijiyiz diyen firmadan ne olur
kasper :))) mauahha güzeldi.bak ben bi casper kullanıcısı olarak diyorum ki en son uğrayacağın dükkan casper olsun.ben casperdan 2.5 ay once Q6600 4GB DDR2 8800 22'' LCD yi 1600 küsüre almıştım fiyat fena sayılmaz ama sorun çıkarır dediler ve de çıkardı hemde birden fazla sorun basit şeyler ama gene de insanın siniri bozuluyor.servisi var diye seviniyon.boyle bi servis görmemişindir.yani topla rahat et.
kasper :))) mauahha güzeldi.bak ben bi casper kullanıcısı olarak diyorum ki en son uğrayacağın dükkan casper olsun.ben casperdan 2.5 ay once Q6600 4GB DDR2 8800 22'' LCD yi 1600 küsüre almıştım fiyat fena sayılmaz ama sorun çıkarır dediler ve de çıkardı hemde birden fazla sorun basit şeyler ama gene de insanın siniri bozuluyor.servisi var diye seviniyon.boyle bi servis görmemişindir.yani topla rahat et.
Arkadaşa aynen katılıyorum. Bir başka casper kullanıcısı olarak tamamen aynı şeyleri söylüyorum. Toplayınız efendim.. Misal:
Anakart: Gigabyte EP35-DS3R = 215YTL İşlemci: Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MB CACHE 1066FSB 65NM = 390YTL veya diğer parçalardan biraz kısarsan çok daha iyisi Q9300 QUAD CORE 2.5Ghz 6MB CACHE 1333FSB 45NM = 483YTL Ram: Kingston DDR2 2*1GB = 80YTL Ekran Kartı: Nvidia 9 serisi 512 MB = Ortalama 250YTL HDD: Samsung 250GB 8MB SATA2 7200 RPM = 95 YTL DVD-RW: Samsung SH-S202N 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD YAZICI = 50 YTL Kasa: 60-70 YTL CPU Fanı: Kesinlikle ve tartışmasız Zerotherm Nirvana NV120 alıyosun = 100 YTL PSU: HIGH POWER PLUS+ POWER 500W = 135YTL Monitör: SAMSUNG 19'' LCD 400 YTL Mouse ve Klavye: Microsoft = 50YTL Hoperlör: Creative SBS A500 5+1 = 115YTL
Toplam 1960YTL kardeşim.. Çok uğraştım topladım senin için bu sistemi. Madem 2000YTL ayırabiliyorsun kesinlikle ayır! Sonradan parça değiştirmenin maliyeti daha fazla oluyor çünkü eski parça genelde elde kalıyor. Bu fiyata bundan iyi sistem kurabilecek olan varsa meydana buyursun. Erişim kolaylığı açısından bazı parçaları "sahibi ünlü bir zirzop olan büyük bir mağazadan" seçtim. O da fiyatı biraz şişirmiş olabilir ama en fazla 50 YTL oynar bu fiyat. 2000'i geçmez, 1900'ün altına inmez. Benim elimden gelen budur..
Casper veya diğer herhangi bir markaya para vermene gerek yok, onlar senin yerine toplayıp, üzerine aşırı kar koyacagına sen daha ucuza toplarsın paran cebinde kalmış olur..2 milyar limitin varsa performansı yüksek bir pc alabilirsin.. Aynı özellikte kendin topladığın pc ,senin maddi ve manevi anlamda yüzünü güldürür
arkadaşlar hepinize cok teşekür ederim ve kesinlikle toplama almayı düşünüyorum fikirimi bayabi degiştirdiniz daha dogrusu gözümü açtınız cok ama cok saolun.toplama alacam...
Beyler herkes para fazla demiş. Benim toplama alacak tanıdığım yok bulunduğum şehirde. Acaba sadece bu bilgisayarın özellikleri konusunda yorum yapabilir misiniz?
Beyler herkes para fazla demiş. Benim toplama alacak tanıdığım yok bulunduğum şehirde. Acaba sadece bu bilgisayarın özellikleri konusunda yorum yapabilir misiniz?
Linke tıklayamadığım için bakamadım.Linki mesaj olarak tekrar atar mısınız?
// Intel Core 2 CPU 4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//
Mesaj sayım az olduğundan dolayı link koyamıyorum herhalde. İlk baştaki linki kopyala yapıştır yaparsan açılır ama ben yinede özellikleri buraya yazayım.
abi öylede sen burda casperın hdd 500 gb toplamada 250 gb bana yetmezki.ya %80 toplama alacam ama bana şöylebi 4 4lük pc olsun yeter ayrıca bütceyi degiştiriyotum monitör 22 " olsa süper olur limit:2300 ytl daha fazlası mümkün deil olmaz:)şimdiden cok saolun abiler.cok teşekürler.
E madem bütçeyi esnettin dediğim bilgisayarın üzerine 22'' ekranı ve 500GB HDD'yi de listeye ekle. O bütçe çok rahat yeter. Bana güven pişman olmayacaksın