Şimdi Ara

## 10' Boyutundaki MSI Wind'ın Fiyatı Belirmeye Başladı ##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## 10' Boyutundaki MSI Wind'ın Fiyatı Belirmeye Başladı ##


    Asus'un ses getiren ve yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran ultra-taşınabilir dizüstü bilgisayarı Eee PC'ye yanıt olarak hazırlanan MSI Wind'ın kendisinden sonra fiyatları da ortaya çıkmaya başladı. Renk ve işletim sistemi tercihine göre ilk etapta 6 farklı model alternatifiyle kullanıma sunulması beklenen MSI Wind'ın Beyaz, Siyah, Pembe renk opsiyonları ile birlikte Windows XP ve Linux işletim sistemleriyle satın alınabilecek. Intel'in 1.6GHz'de çalışan ve kompak sistemler için tasarlanan Atom işlemcisini kullanan MSI Wind, yonga seti olaraksa tahmin edebileceğiniz üzere yine Intel'in 945GMS+ ICH7-M paketini temel alıyor. 1GB'lık DDR2 sistem belleğine sahip olan ürün üzerinde 2.5" boyutunda 80GB'lık sabit disk bulunuyor. Özellikle diks opsiyonu ile öne çıkacak gibi görünen ürünün grafik alt yapısını ise Intel'in entegre grafik işlemcisi karşılayacak. Bluetooth ve WiFi desteği de olacak olan Wind'ın 10" boyutundaki LED Backlit ekranının 1024x600 çözünürlüğünü desteklediğini de belirtelim. 3 hücreli ile pil ile desteklenen ve 1.3MP entegre internet kamerası ile gelecek olan MSI Wind'ın Windows XP'li versiyonun €438/$677, Linux ile gelecek versiyonun ise €402/$622'lık etiket fiyatına sahip olacağı belirtiliyor.

    Fiyat bilgisi için;
    http://www.expansys.com/d.aspx?i=168086



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 9 Mayıs 2008; 15:34:08 >



  • bütün laptoplar HP laptoplara benzemeye başladı
  • haber için tesekkurler fx57
  • msi kovalıyo piyasayı ama asus o kadar sattmış artık geç kaldı biraz! Msi yaratıcı olmalı bence
  • Bence hepsi Apple'a benzemeye basladi.
  • MSI bu işe baya bir saldırıyor bakalım sonucu ne olacak!!!
  • yalnız bu pc lerin asıl amacı olan uygun fiyatlılık oranı giderek düşüyor gibi...
  • ekran cozunurlulugu beklentimin çok altında ve özelliklere fiyat da yuksek.......1366x768 cızunurluluk olsaydı....bu fiyat dusunulebilirdi......ama bu sınıfta çıkacak ilk urunler bunlar...rekabet kızıştıkça fiyatın çok hızlı düşeceğine özelliklerin ise artacağına inanıyorum
  • Herkese merhaba.

    Bu ufaklığı bugün 31 Temmuz'da MEDIAMARKT Beylikdüzü şubesinde gördüm. Kampanya fiyatı olarak KDV dahil 799YTL'ye satıştaydı. Anlaşmalı kartlara 10 x 79.9 taksitle almak mümkün.

    Kısaca incelediğimde hoş bir tasarım ve normal boyutlarda TÜRKÇE klavyesi, süper diyemeyeceğim ama kötü de olmayan bir ekran, 3 USB ve Webcam'li konfigürasyonu beğendiğimi söyleyebilirim.

    El;_domingo'nun 1366x768 arzusuna katılmak zor. 11.1 inç SONY TZ serisinde dahi mikroskobik bir masaüstü yaratan bu çözünürlüğü 10 inç ekranda düşünmek istemem. Mevcut 1024*600 dahi ergonomik değil. Gülü seven dikenine katlanır misali ancak idare eder diyebiliriz.

    Boyutlar ve ağırlık gerçekten de çantanıza attığınız bir ajanda ya da kitap hissi verecek. Atom işlemci ve 10 inç ekranlı bu bücür şu anda alınabilecek en uygun Netbook seçeneği gibi.

    Sabırlı olanlar 1.9Ghz Atom'lu versiyonu da bekleyebilir.

    Netbook segmentinini genel gidişatı hızla 2000-4000 USD bandındaki cihazların pazarından çalmaya doğru gitmekte. Sony ve Toshiba'dan karşı hamle gelmesi bizleri şaşırtmasın.
  • işlemcisinin bence çok da fazla bir önemi yok bunula oyun oynayacak yada photoshop yapacak haliniz yok. asuslarda bile celeron m 900 mhz lin işlemciler var
  • herkese merhaba.
    Daha bu tipte bir PC görmedim ancak bunların tek artı tarafı taşınılabilirliği ve amaç olarakta internet gözüküyor.
    Sadece internet amaçlı kullanımlar için elbette yeterli ancak 600 YTL civarında 13" lik notebook ların olduğu yerde fiyat olarakta daha uygun olması gerekli diye düşünüyorum. Bu sebeple de ben en azından fiyatlarının oturmasını beklemenin daha doğru bir karar olacağını; yada gerçekten ihtiyacı olanların basit fonksiyonları olan küçük ekranlı diğer modelleri tercih etmelerinin daha mantıklı olacağını düşünmekteyim.
    Tabiki tamamiyle yanılıyor olmamda sözkonusu çünkü dediğim gibi bu tipte bir PC yi inceleme fırsatım olmadı daha....
    SAYGILARIMLA...
  • fiyat yüksek biraz daha aşağı inmesini beklemek lzm bu tip laptopların..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.