merhaba n82 ile n95 8 gb arasında özellikten çok fiziksel görünüm farkı var örn:ekran n95 8gb, pil ömrü n95 8 gb, xenon flas n82, hafıza n82 ye 8 gb takabilirsin kişinin zevkine kalmış artık ya ekran ve pil ömrü n95 8gb yada xenon flas ile n82 bide fiyat farkı var eğer bu aradaki farklar senin için sorun değilse n82 alabilirsin
Ben 5 ay önce aynı ikilem arasına düşmüştüm ve gidip n95 8gb aldım.
Peki niye aldım: -8gb dahili hafızası için -Çok mesaj yazdığım için(N82 de bu sorun oluyor tuşlara basmak daha zor) -Siyah rengi için -Ekranı daha büyük olduğu imiçin(LOST un iki sezonunu bu telden seyrettim)
aklıma gelenler bunlar.
Ama bunlar önemli deil ben sadece kamerası daha iyi olsun istiyorum diyorsan N82 de alabilirsin ama kamera harici hiçbirşey N95 8gb tan iyi değil
bende normalde n82 alcam ama video sorunu var diyolar... tam ekran yapinca kitlenmeler oluomus bu yuzden n95 8 gb alabilirm... ama n82 daha cazip... kararimi artk bugun bu sayfada sizin yorumlarinizla vercem
bende N81 8gb, N82 ve N95 8 GB arasında kalmıstım, N95 8gb almaya karar verdim. N95 8gb ın özelliklerinin daha iyi olmasına karşın tasarımıda n82 den cok daha iyi.1-2 gün içinde N95 8gb siparısi vericem.
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirmajestic -- 9 Mayıs 2008; 16:17:20 >
n95 diyorum. n82'nin tuşları çok küçük geldi bana. ufak ama benim için önemli bir detay mesela bu.
Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni kral biliyorlar. Bırak bilsinler. Kızdımı dünya’yı yıkar sanıyorlar. Bırak sansınlar. Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar bir şerefsiz için ağladığımı bilmiyorlar
n95 8gb kullanmadım ama forumlardan takip ettğim kadarıyla özellik ve bunların kullanım hızı acısından n82 nin daha iyi oldugunu biliyorum.. n95 den bir cok kişi bu telefona gecti ve dogru karar aldıklarını paylasıyorlar.. ayrıca bir n82 kullanıcısı olarak tuslar benide korkutuyordu fakat kesinlikle bir sorun cıkartmıyorlar ... tam ekranda bende bircok film seyrettim ve takılma gibi durumla da karsılamadım.. bar tipi telefon sevdiğimden dolayı tipide n95 ten güzel geliyor fakat genel yorum bu konuda n95 daha karizmatik oldugudur.. birazda senin zevkine kalmıs bişi ... ayrıca fiyat olarakta arada baya bi fark var yani fiyat/performans olarakta n82 nin cok üstün geldiğini söylemek yanlıs olmaz...