Çok normal, yakında internet explorer ya da google da aynı uyarıyı yapabilir zira adamların serverlarında yasal olmayan içerik diğerlerine oranlanacak olsa**** dünyanın cezasını yer bir daha açılmamak üzere kapatılır. Haa, ben böyle olsun mu istiyorum, kesinlikle hayır.
"Gezmeye çalıştığınız sayfa, sahtekarlık yolu ile insanları kandıran siteler listesinde yer alıyor. Genelde sizin kişisel veya finansal bilgilerinizi isteyerek sahtekarlık yapmayı planlamaktadır. Bu siteyi gezmemenizi öneriyoruz"
Ya tamam illegal içerik var biz de yüklüyoruz ama indirirken rapid bizim bilgilerimizi falan çalmıyor, biz de virüslü dosya atmıyoru sonuçta bilinçli kullanıcı bilir ne indireceğini. yani warez yüklenmesi ile alakası yok bence, rapid site yapısı itibarıyle çalıyor mu bilgileri ve paramızı? Sanmıyorum hayır. O zaman rapide karlı oynanan bir ''sahtekarlık'' oyunu var. Sonuçta rapid kimseinin banka hesabını çalmıyor! Dosya yükleme sitesi ve aylık üyelik satıyorlar bu kadar basit. Yıkamadıkları şeye çamur atıyor işte bunlar güya. rapide devam!