Az önce 444 1 500 den isminin Bant Kaydı olduğunu söyleyen bir bayan aradı...
Sadece size özel bir kampanyamız olan 6 ay boyunca her ay yüklediğiniz 100 kontöre karşılık her yöne kullanabileceğiniz 100 kontör hediye ediyoruz dedi...Bende 1 e basıp kabul ettim tabi...Son 5 aydır kontör yüklememiştim hattıma...İyi oldu bu...
Teşekkürler Avea...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 9 Mayıs 2008; 15:25:06 >
Az önce 444 0 500 den isminin Bant Kaydı olduğunu söyleyen bir bayan aradı...
Sadece size özel bir kampanyamız olan 6 ay boyunca her ay yüklediğiniz 100 kontöre karşılık her yöne kullanabileceğiniz 100 kontör hediye ediyoruz dedi...Bende 1 e basıp kabul ettim tabi...Son 5 aydır kontör yüklememiştim hattıma...İyi oldu bu...
Teşekkürler Avea...
hocam 4440500 numara olduğuna eminmisin bu numara citibank ın numarası nasıl iş anlamadım aveanın 4441500
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi1lesme16 -- 9 Mayıs 2008; 15:00:22 >
Teşekkürler Avea...
hocam 4440500 numara olduğuna eminmisin bu numara citibank ın numarası nasıl iş anlamadım aveanın 4441500
Yanlış yazmışım, kusura bakma...Doğrusu senin yazdığın gibi 444 1 500...Düzelttim...
“Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.” Uğur MUMCU
şimdi benim elimde biri 4 aydır biri 5 aydır yükleme yapmadığım 2 tane hat var. telefonlara taktım. çekmeceye koydum. kampanya mesajı bekliyordum. ama artık yanımda taşıyacağaım. belki beni de ararlar
bana da az önce geldi bende 4-5 aydır yüklemiyorum ama bende aramadılar direk 4441500 ü ara kayıt ol diyor.Tamda kontor alacaktım ama hattım şuan kapalı hiçbiyeri arayamıyorum nasıl ararım ben bu 4441500 ü
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
yaw benim soruma cevap verebilecek olan yok mu Ben nasıl arayacağım bu aveayı hattım aramaya kapalı şuan arayın kaydolun diyor fakat ben kontor yüklemeden önce kaydolmak istiyorum
Gelene de gidene de eyvallahım var..gelmişe de-geçmişe de saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimki de kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-