Orjinalden alıntı: SKELETER bu aşk burada biter ve ben çekip giderim
yüreğimde bir çocuk, cebimde bir revolver...
Valla 90 lı yıllarda çok sevdiğim bir şarkıydı... Ama kim söylüyordu hatırlayamıyorum. En son "Haluk Levent" tekrar yorumlamış ve çokta hoş olmuş... Aklıma getirdin valla şimdi. Bu arada AYSEL dediğine göre yaş benimki gibi pek küçük değil herhalde hocam... Yaşlanıyoruz Allah kahretmesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 13 Mayıs 2008; 0:59:10 >
100 kontör 16 YTL imiş galiba ama aklıma takılan şu:
Acaba bu hediye 100 kontör, bir ay içinde kullanılmazsa siliniyor mu?
bence silinmemesi lazım
ARKADAŞLAR HEDİYE EDİLEN 100 HEDİYE KONTÖR 30 GÜN SÜRE İLE KULLANILIYOR BİLGİNİZE YANLIŞ BİLGİLENDİRME OLMASIN
Bu bilgileri nereden alıyorsunuz arkadaşlar? Yani bilgi yanlıştır anlamında söylemiyorum ama herkes başka şey söyleyince, güvenilir bir kaynak gösterilmesini bekliyorum. Veya en azından müşteri hizmetlerinden duydum falan deyin.
bence silinmemesi lazım
ARKADAŞLAR HEDİYE EDİLEN 100 HEDİYE KONTÖR 30 GÜN SÜRE İLE KULLANILIYOR BİLGİNİZE YANLIŞ BİLGİLENDİRME OLMASIN
Bu bilgileri nereden alıyorsunuz arkadaşlar? Yani bilgi yanlıştır anlamında söylemiyorum ama herkes başka şey söyleyince, güvenilir bir kaynak gösterilmesini bekliyorum. Veya en azından müşteri hizmetlerinden duydum falan deyin.
100 KONTÖR YÜKLEDİM 100 HEDİYE KONTÖRÜM GELDİ GELEN MESAJDA 100 HEDİYE KONTÖRÜNÜZÜ 30 GÜN HER YÖNE DOYA DOYA KULLANIN YAZIYORDU ŞİMDİ İNANDINMI
merhaba bi sey merak ettim de.. normal kontörünü bitirmeden hediye kontörünü kullanabiliyo musun???yaptıgın aramalarda ve mesajlarında hangi kontörden gidiyo? benim hattı alırken verdikleri hediyeyi normali bitirmeden kullanamıyorum ben.bu durumda süre bir aysa aldıgım normal yüz kontorü ve diger normal kontorlerimi tamamiyle bitirmem gerekiyo mu hediye olan 100 kontorü kullanabilmem icin?bitiremesem normal kontörlerimi bir ay icinde , hediye 100 kontör kullanamadn gidecek mi?cevaplarsan sevinirim.simdiden tesekkürler..
dun 4441500 kayıt için 1 e basın dedi dedigini yaptım aksam 150 kontor yukledim 100 kontor gelmeyince musteri hizmetlerini aradım kaydınız yapılmamıs sımdi kaydınızı yapıyorum bundan sonra yuklemeleriniz de kazanacaksınz dedi gitti 100 kontorum
[/quote] 100 KONTÖR YÜKLEDİM 100 HEDİYE KONTÖRÜM GELDİ GELEN MESAJDA 100 HEDİYE KONTÖRÜNÜZÜ 30 GÜN HER YÖNE DOYA DOYA KULLANIN YAZIYORDU ŞİMDİ İNANDINMI [/quote]
merhaba bi sey merak ettim de.. normal kontörünü bitirmeden hediye kontörünü kullanabiliyo musun???yaptıgın aramalarda ve mesajlarında hangi kontörden gidiyo? benim hattı alırken verdikleri hediyeyi normali bitirmeden kullanamıyorum ben.bu durumda süre bir aysa aldıgım normal yüz kontorü ve diger normal kontorlerimi tamamiyle bitirmem gerekiyo mu hediye olan 100 kontorü kullanabilmem icin?bitiremesem normal kontörlerimi bir ay icinde , hediye 100 kontör kullanamadn gidecek mi?cevaplarsan sevinirim.simdiden tesekkürler..
bana daha önce avea dan gelen hediye kontörler önce kullanılıyordu...yani yaptığın konuşmalar önce hediye kontörden düşülüyordu...buda aynıdır sanırım...
ben daha yüklemedim, yükleyen arkadaşlar doğrularlar...
bana kazandınız diye msj geldi 6100 dan daha sonra .. market aracılığı ile kredi kartıyla 150 knt yükledim hattımda kontor görünüyor ama hediye gelmedi nedense hatta hatnıza 150 kontor yüklendi msj gelmedi aradım müşteri hizmetlerinde sms düzenleme çalışması var dedi 24 saat içinde gelir gelmezse tekrar bizi arayın dedi 2 saat sonra arayacağım mhzmetlerini 24 saatin dolmasını bekliyorum sonuç ne olack
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi1lesme16 -- 15 Mayıs 2008; 17:53:14 >