Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: AVEA dan her ay 100 hediye kontör!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Cevap: AVEA dan her ay 100 hediye kontör!!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Savate

13 Mayıs 2008; 0:48:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER
bu aşk burada biter ve ben çekip giderim

yüreğimde bir çocuk, cebimde bir revolver...

Valla 90 lı yıllarda çok sevdiğim bir şarkıydı... Ama kim söylüyordu hatırlayamıyorum. En son "Haluk Levent" tekrar yorumlamış ve çokta hoş olmuş... Aklıma getirdin valla şimdi. Bu arada AYSEL dediğine göre yaş benimki gibi pek küçük değil herhalde hocam... Yaşlanıyoruz Allah kahretmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 13 Mayıs 2008; 0:59:10 >

akndigital

13 Mayıs 2008; 4:04:19 

Vallahi oldu :) kırk yılda bi işe yaradı yauw :))

HakikiVisco

13 Mayıs 2008; 9:08:42 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

100 kontör 16 YTL imiş galiba ama aklıma takılan şu:

Acaba bu hediye 100 kontör, bir ay içinde kullanılmazsa siliniyor mu?

bence silinmemesi lazım

ARKADAŞLAR HEDİYE EDİLEN 100 HEDİYE KONTÖR 30 GÜN SÜRE İLE KULLANILIYOR BİLGİNİZE YANLIŞ BİLGİLENDİRME OLMASIN

Bu bilgileri nereden alıyorsunuz arkadaşlar? Yani bilgi yanlıştır anlamında söylemiyorum ama herkes başka şey söyleyince, güvenilir bir kaynak gösterilmesini bekliyorum. Veya en azından müşteri hizmetlerinden duydum falan deyin.

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

sahilderya
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Mayıs 2008; 12:24:36 

bize de gelse ne iyi olurdu..
bilbar

13 Mayıs 2008; 12:48:36 

musteri hizmetlerını arasam yaparlar mı 3 ay doldu mesaj cekemiyorum

mustafa_(87)

13 Mayıs 2008; 13:49:33 

quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

100 kontör 16 YTL imiş galiba ama aklıma takılan şu:

Acaba bu hediye 100 kontör, bir ay içinde kullanılmazsa siliniyor mu?

bence silinmemesi lazım

ARKADAŞLAR HEDİYE EDİLEN 100 HEDİYE KONTÖR 30 GÜN SÜRE İLE KULLANILIYOR BİLGİNİZE YANLIŞ BİLGİLENDİRME OLMASIN

Bu bilgileri nereden alıyorsunuz arkadaşlar? Yani bilgi yanlıştır anlamında söylemiyorum ama herkes başka şey söyleyince, güvenilir bir kaynak gösterilmesini bekliyorum. Veya en azından müşteri hizmetlerinden duydum falan deyin.

100 KONTÖR YÜKLEDİM 100 HEDİYE KONTÖRÜM GELDİ GELEN MESAJDA 100 HEDİYE KONTÖRÜNÜZÜ 30 GÜN HER YÖNE DOYA DOYA KULLANIN YAZIYORDU ŞİMDİ İNANDINMI

http://www.siyamnet.com/forum/index.php
wertyon

13 Mayıs 2008; 14:26:29 

arkadaşlar ben en son 25 gün önce 150 kontör yüklemiştim ama banada geldi bu 6 ay boyunca 100 kontör hediye. uzun süredir yüklememekle alakası yok galiba

bilbar

13 Mayıs 2008; 16:11:24 

her ay yuklemek lazım mı ki acaba simdi yuklesem 2 ay sonra yuklesen 100 kontor gelir mi tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilbar -- 13 Mayıs 2008; 16:20:59 >

rnb is nr1

14 Mayıs 2008; 10:37:47 

merhaba bi sey merak ettim de.. normal kontörünü bitirmeden hediye kontörünü kullanabiliyo musun???yaptıgın aramalarda ve mesajlarında hangi kontörden gidiyo? benim hattı alırken verdikleri hediyeyi normali bitirmeden kullanamıyorum ben.bu durumda süre bir aysa aldıgım normal yüz kontorü ve diger normal kontorlerimi tamamiyle bitirmem gerekiyo mu hediye olan 100 kontorü kullanabilmem icin?bitiremesem normal kontörlerimi bir ay icinde , hediye 100 kontör kullanamadn gidecek mi?cevaplarsan sevinirim.simdiden tesekkürler..

bilbar

14 Mayıs 2008; 10:53:08 

dun 4441500 kayıt için 1 e basın dedi dedigini yaptım aksam 150 kontor yukledim 100 kontor gelmeyince musteri hizmetlerini aradım kaydınız yapılmamıs sımdi kaydınızı yapıyorum bundan sonra yuklemeleriniz de kazanacaksınz dedi gitti 100 kontorum

rnb is nr1

14 Mayıs 2008; 10:55:17 

[/quote]
100 KONTÖR YÜKLEDİM 100 HEDİYE KONTÖRÜM GELDİ GELEN MESAJDA 100 HEDİYE KONTÖRÜNÜZÜ 30 GÜN HER YÖNE DOYA DOYA KULLANIN YAZIYORDU ŞİMDİ İNANDINMI
[/quote]

merhaba bi sey merak ettim de.. normal kontörünü bitirmeden hediye kontörünü kullanabiliyo musun???yaptıgın aramalarda ve mesajlarında hangi kontörden gidiyo? benim hattı alırken verdikleri hediyeyi normali bitirmeden kullanamıyorum ben.bu durumda süre bir aysa aldıgım normal yüz kontorü ve diger normal kontorlerimi tamamiyle bitirmem gerekiyo mu hediye olan 100 kontorü kullanabilmem icin?bitiremesem normal kontörlerimi bir ay icinde , hediye 100 kontör kullanamadn gidecek mi?cevaplarsan sevinirim.simdiden tesekkürler..

Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Mayıs 2008; 11:00:44 

quote:

Orjinalden alıntı: rnb is nr1

bana daha önce avea dan gelen hediye kontörler önce kullanılıyordu...yani yaptığın konuşmalar önce hediye kontörden düşülüyordu...buda aynıdır sanırım...

ben daha yüklemedim, yükleyen arkadaşlar doğrularlar...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 12:32:26 

banada ilk kontör yüklemenize 250 hediye kontor hediye mesajı gelmişti bi ara 50 kontör yükledim 250 hediye kontor gelmişti 30 gün sınırıda yoktu

|AMD Phenom x3 8450 | anakart şimdilik yok :) | Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 800mHz | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(500-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
KoMeDi_x

14 Mayıs 2008; 14:53:28 

ben yaptım olmadı

Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme!
Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum
Shinning Star

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 14:18:18 

ben mobil öğrenciyim benim de uzun süre kontör yüklemediğim oldu bana hediye kontör falan gelmedi, annem evlereşenlik tarifesinde ona gelmişti bi kere