Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Firebal''dan yeni bir hizmet daha!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> Firebal''dan yeni bir hizmet daha! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Fireball

9 Mayıs 2008; 13:47:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Fireball''dan, tüm imkan, hizmet ve deneyimlerimizden daha fazla
yararlanabilmenizi amaçlayan yeni bir hizmet daha:

Dr. Fireball

"Türkiye''de bir ilk! Artık mükemmel sistemler hayal değil."

Dr. Fireball nedir?

Fireball müşterilerinin, atölyelerimiz, tüm teknik servis ve modding tecrübemizden
yararlanabilmelerini sağlamayı amaçlayan bir servis hizmetidir.

KASA MODİFİYESİ :

- Sıvı soğutmayı doğru şekilde monte ettiğinizden emin değil misiniz ?
- Kasanızı sessizleştirmek veya soğutma performansı nı artırmak mı istiyorsunuz?
-
Kasanızın yan panelini değiştirmek , yan kapağa plexy eklemek, plexiye desen çizdirmek, plexiye fan eklemek ,
- Fan yuvası açmak veya harddisk yuvasının yerini değiştirmek mi istiyorsunuz?
-
Bu ve bu tipte daha birçok isteğiniz için
en profesyonel çözüm Dr. Fireball''da.

Bu kapsamda donanımlı atölyemiz ve konusunda tecrübeli uzman personelimiz sıvı soğutma, kasa modifikasyonu ve birçok konuda profesyonel çözüm arayışlarınıza en mükemmel çözümü sunacaktır.

SIVI SOĞUTMA :

- Sıvı soğutma kitinizi monte edemediniz yada monte ettiniz ancak daha iyi monte edilebilirdi diyemi düşünüyorsunuz.
- Sıvı soğutma kitinizi modifiye etmek, blok eklemek, değiştirmek veya çıkarmak, ışıklandırmak, çok farklı renk ve şekildeki rezervuarlardan takmak istiyorsunuz ancak kendiniz yapamıyorsunuz.
Gönderin, dilediğiniz değişikliği bu konuda uzman personelimiz sizin için gerçekleştirsin.

POWER SUPPLY ONARIMI - MODİFİYESİ :

- Garanti süresi geçen veya garanti dışı kalan pahalı power supply''nızı çöpe atmayın. Kargo bedelini ödeyerek gönderin, arıza durumunu ve onarım bedelini bildirelim, onaylarsanız onaralım. Onaylamazsanız geri gönderelim (Kargo bedeli size ait, arıza tespiti ücretsizdir).
- Power Supply fan değişimi (Power Supply''ınızdaki fana mecbur değilsiniz,
ışıklı veya sessiz bir fanla değiştirebiliriz).

- Modding/Sleeve kit (Power''ınızın tüm kablo sarmalını veya konnektörlerini UV duyarlı ve/veya
istediğiniz renkte modellerle değiştirtebilirsiniz.)

İŞLEYİŞ :

- Yukarıda sıralanan ana başlıklar ve benzeri tüm servis hizmetleri için teknik servisimizin konusunda uzman personeli ve atölye olanaklarından dileyen herkesin yararlanabilmesi için işin kapsamına ve gerekliliklerine göre bedellendirilmek üzere düşünülmüş bir hizmet sistemidir.
- Türü ne olursa olsun, teknik servisimizin profesyonel çözüm üretebileceğini düşündüğünüz konularla ilgili önce aşağıda mail adresine istediğiniz hizmeti detaylıca açıklayan bir eposta gönderiniz. Cevaba göre ilgili parçayı kargo bedelini ödeyerek tarafımıza gönderin, servisimiz ürün ulaşır ulaşmaz size hizmet bedelini ileterek onayınızı isteyecektir. Onaylamazsanız aynı gün içerisinde herhangi bir tespit ücreti talep edilmeksizin karşı ödemeli olarak adresinize kargolanacaktır.
- Kargoda meydana gelecek hasarlardan Fireball Bilgisayar sorumlu değildir.
- Ürünle birlikte açık adres, telefon ve istediğiniz hizmetin kısa bir açıklamasını da göndermeniz
önemle rica olunur.

Dr. Fireball ve bunun dışında her türlü soru, istek ve önerileriniz için :

- Onarım işlemleri ile ilgili olarak : teknik@firebal.net
- Tüm modifiye ve sıvı soğutma ile ilgili hizmet talepleriniz için :
modifiye@firebal.net
- Dr.Fireball uygulaması ile ilgili bayi başvurularınız için : bayi@firebal.net

Saygılarımızla,
Fireball Ultimate Computers

- Uyarı -
Sadece Dr.Fireball uygulaması ile ilgili talepleriniz için ilgili mail adreslerini, bunun dışındaki yardım ve diğer talepleriniz için sitemiz "müşteri destek" kısmını kullanmanız daha hızlı ve doğru cevap alabilmeniz için çok önemlidir.

V1ncent
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Mayıs 2008; 16:00:12 

Uraşıp kendinizde yapabilceğiniz şeyler fakat herkez oturup uraşmaz işte iyi olmuş bence bu hizmet

Firebal a başarılar diliyorum
aydinorkun

9 Mayıs 2008; 16:48:14 

özellikle güç kaynağı konusunda çok iyi oldu. Şirketten yatan 3 adet power supply ı tamir ettiler ve şimdi süper çalışıyor. Düzgün Tamir ettirecek yer bulmak gerçektenten zor ve bu hizmetlerinden dolayı kutluyorum fireball u.

01000001

Referanslarım : cagdasoneren, mekincioglu, pillibebek, @diL, cliorsi
brk_066

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 17:43:42 

güzel bir hizmet ama baya bi pahalı olur diye düşünüyorum

''Ünlü süvarileri, harp meydanlarında,kahramanca dövüşen Türk Yiğitlerinin harman olduğu diyar...Bozok Yaylasının çocukları varolun!''
M.Kemal Atatürk 3 Şubat 1934

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 22:09:05 

ben uğraşmayı sevdiğimden bunlara pek bakmam ama isteyenlere iyi bir hizmet

Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4800Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL5 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
freestyler7

10 Mayıs 2008; 1:10:18 

İyi bir hizmet ihtiyacı olanlara fireball a başarılar diliyorum

Hayat aldığımız nefes miktarından ibaret değildir,Nefesimizi kesen anların toplamıdır!!!
cyberwar

10 Mayıs 2008; 9:56:46 

quote:

Orjinalden alıntı: max975

ben uğraşmayı sevdiğimden bunlara pek bakmam ama isteyenlere iyi bir hizmet

+1

aynen katılıyorum max975

ugrasmak kısmı en keyifli kısmı zaten

STRİKER II EXTREME 790i ULTRA - İNTEL QX9650 4250MHZ - 2 X 1600 mhz OCZ DDR3 RAM - ZOTAC 2xGTX280 AMP - ARMOR PLUS - TAGAN 800W PSU - 800GB HDD - ALPHACOOL SU SOGUTMA...
tanerturk17

10 Mayıs 2008; 10:53:56 

firebal öncü herzamanki gibi. bunun gibi alenen ve tuketiciye destek olan başka bir firma duymadım. belki inventus da olabilir diye düşünüyorum ama bu kadar kapsamlı olmasa gerek.

Q6700,TT Big Type VP,HD4850,WD740GD RAİD0+WD500gb. HDD,Gigabyte EP45-DS3R,Mushkin 4x1Gb. 1066Mhz,Enermax DXX 720W,TEAC 18xDVD-RW,Zalman MFC1 Plus X-Fİ FATAL1TY FPS EAX 5.0 LOGİTECH Z5500
your_rock

10 Mayıs 2008; 14:31:50 

Şimdi ben kasamın yan kapağına fan taktırmak istiyorum diyelim kasamın yan kapağını söküp yollayacak mıyım yani

quote:

Onaylamazsanız aynı gün içerisinde herhangi bir tespit ücreti talep edilmeksizin karşı ödemeli olarak adresinize kargolanacaktır.

Bu ne anlama geliyor?

AMD 3800 X2(Windsor)@2.0 GHz ll Epox EP-MGF6100-M ll 2x1 GB DDR2 800MHz OCZ Vista upg. ll 256 MB GDDR3(628/760,3D uygulamalarda 648/796) Sapphire X1600XT ll 160 GB Seagate HDD ll Feel Hurricane Kasa ll Creative Inspire 5200 5.1 Ses sistemi
Mesut Çevik Fan Club

ozzzy

11 Mayıs 2008; 21:39:40 

4 yılı aşkın süredir değişmez hizmet kalitesi ve çizgisi ile onca
distribitör ve online satış sitesinin içinde en memnun olduğum firmadır fireball.
Ne firmalar gördüm ilk gün süper fiyatlar , süper ilgi ama sat