Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
General Electric GE AIR serisi hakkindaki gorusleriniz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> General Electric GE AIR serisi hakkindaki gorusleriniz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cemele

9 Mayıs 2008; 13:31:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar

e-store da YKB kredi kartina kdv bizden uygulmasi var ve ben General Electric GE AIR serisinden 9000 ve 16000btu luk klima almak istiyorum. Ama ben sharp, mitsubish gibi urunlere yogunlasmitim bu klimalari onerirmisiniz.

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=BeyazEsya&productid=BE00866(53000000)

cool82

9 Mayıs 2008; 19:36:47 

Sayın cemele general electric klimadan uzak durmanızı öneririm.Piyasadaki çin malı klimalardan hiç bir farkları yok.Zaten onlarda çinde yaptırıyorlar.Bahsettiğiniz klimalar daikin ,mitsubishi gibi klimaların yanından bile geçmez kaliteleri...

cemele

10 Mayıs 2008; 13:29:46 

Tesekkur ederim ama bu urunlerle ilgili teknik bilgide bulamadim. General elektrik in buyuk bir firma oldugunu dusunerek klimada da iddali olacagini sandim ama yeterli bilgide yok.

quote:

Orjinalden alıntı: cool82

Sayın cemele general electric klimadan uzak durmanızı öneririm.Piyasadaki çin malı klimalardan hiç bir farkları yok.Zaten onlarda çinde yaptırıyorlar.Bahsettiğiniz klimalar daikin ,mitsubishi gibi klimaların yanından bile geçmez kaliteleri...

e.b.a.i
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Mayıs 2008; 0:12:16 

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Tesekkur ederim ama bu urunlerle ilgili teknik bilgide bulamadim. General elektrik in buyuk bir firma oldugunu dusunerek klimada da iddali olacagini sandim ama yeterli bilgide yok.

quote:

Orjinalden alıntı: cool82

General elelktrik,kliması yoktur,2-3 senede bir farklı firmalara yaptırır klimalarını ama bu kötü anlamına gelmesin,en azından arçelilk,beko,vestel,demirdökümden 10 kat daha kalitelidirler,

saygılar.
cemele

11 Mayıs 2008; 0:22:41 

Bilgi icin saol zaten elektrik elektronik bir urun alirken arcelik-beko-vestel ve demirdokum gibi urunleri incelemiyorum bile. Gerci bazilari bunu marka tutkunlugu olarak algiliyorlar ama oyle degil. Iyi her zaman iyidir.

General elelktrik,kliması yoktur,2-3 senede bir farklı firmalara yaptırır klimalarını ama bu kötü anlamına gelmesin,en azından arçelilk,beko,vestel,demirdökümden 10 kat daha kalitelidirler,

saygılar.
[/quote]

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> General Electric GE AIR serisi hakkindaki gorusleriniz Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2-Rex 17 dizüstü
Hem oyun hem de iş için bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız; mutlu haber buldunuz :)
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar