|
general_457 -> 8 Gb Flash Bellek Tavsiyesi (9 Mayıs 2008; 13:13:33)
|
arkadaşlar Flash bellek alacam 8 GB Aklımda 8 GB BELLEK USB 2.0 (KINGSTON) 53 ytl KDV dahil Ultra - yüksek performans, geniş kullanım alanı, veri güvenliği ve Kingston® kalitesi Hi-Speed USB 2.0 platfomunda bir araya geldi. DataTraveler 2.0, birçok bilgisayarda bulunan USB 2.0 (Universal Serial Bus Hi-Speed) arayüzünü kullanır, böylece istediğiniz bilgisayara bağlayarak gerekli tüm dokümanları hızlı kolay ve güvenilir biçimde DataTraveler? a aktarabilirsiniz. Kingston Hi-Speed USB bellek; hızlı şık, dayanıklı ve güvenlidir. Yerleşik USB 2.0 high-speed protokol desteği... Kolay taşıma için cebe sığacak boyutlarda... Güvenli,dayanıklı ve kolay taşınabilir disk... Plug-and-play/Tak-Çalıştır USB teknolojisi... USB arayüzünü destekleyen tüm işletim sistemlerinde çalışabilme. Uyumlu işletim sistemlerinde Dosya/Sürücü Sıkıştırma desteği... DataTraveler Teknik Özellikleri Veri Aktarım Hızı: 480 mbit/saniye Hi-Speed USB uyumlu Okuma Hızı 6mb/saniye ye kadar * Yazma Hızı 3mb/saniye ye kadar * Boyutlar: 72.7mm x 24.0mm x 10.0mm USB 2.0 spesifikasyonları ile uyumlu Veri Saklama Süresi: 10 Yıl Çalışma Sıcaklığı: 0º - 50º C Saklama Sıcaklığı: -20º - 60º C Dayanım Lojik sektör başına: 300,000 devir Çalışma dayanımı: 1,000G Çalışma Yüksekliği: 6,100 metre?ye kadar USB Uyumluluğu: Düşük, Orta ve Yüksek Hız Güç : USB den elektrik alır * Belirtilen Hızlar sistem özelliklerine göre farklılıklar gösterebilir. Garanti Süresi : 5 Yıl Desteklenen İşletim Sistemleri Windows 98SE* / Windows 2000 / Windows XP / Mac OS 9.XX, 10.XX * Windows 98 için sürücüler paket içinde mevcut değildir Siz ne Tavisiye edersiniz
|
|
|
|