sinema sisteminden film seyrettiğimde tvden ve ses sistemi uyumlu çalışıyor fakat tv yayınlarını ses sistemi üzerinden dinleyemiyorum ne yaptıysam olmadı
ilave bir bağlantı mı yada ilave bir aparatmı lazım??
Uydu alıcınızın arkasında Kırmızı, beyaz ve sarı olarak yanyana 3 adet port olur. Kırmızı ve beyaz olanı uygun kablo ile ses sisteminizin line in yada audio in (hangisi var sizinkinde bilmiyorum) aynı şekilde kırmızı ve beyaz olan portlarına gireceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 9 Mayıs 2008; 14:50:48 >
Uydu alıcınızın arkasında Kırmızı, beyaz ve sarı olarak yanyana 3 adet port olur. Kırmızı ve beyaz olanı uygun kablo ile ses sisteminizin line in yada audio in (hangisi var sizinkinde bilmiyorum) aynı şekilde kırmızı ve beyaz olan portlarına gireceksiniz.
ilave olarak da LG nin kumandasından AUX u seçeceksiniz.
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
sinema sisteminden film seyrettiğimde tvden ve ses sistemi uyumlu çalışıyor fakat tv yayınlarını ses sistemi üzerinden dinleyemiyorum ne yaptıysam olmadı
ilave bir bağlantı mı yada ilave bir aparatmı lazım??
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kardeş uydu alıcın seoulun hangi modeli ve arkasında coaxial (genelde kırmızı, beyaz ve sarı olarak yanyana duran 3 adet portun 4. köşesindedir) çıkışı var mı?