Şimdi Ara

WoW bağlantı rehberi(Private serverlarda oynama,offline oynama)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
23.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yamalar falan sürekli değiştiği için yazıda değişiklik yapmak durumundayım.güncel tutmaya çalışacağım.4 parçalık bir yazı oluyor kendileri.
    (yama linkleri aşağıda)

1.PRIVATE SERVERLARDA WOW OYNAMA
    2.OFFLINE OLARAK OYNAMAK(KENDİ SERVERINIZI KURARAK)
    3.ESKİ VERSİYONLARA DÖNMEK
    4.FAYDALI BİLGİLER.UMARIM FAYDALI OLUR YANİ.

1.PRIVATE SERVERLARDA WOW OYNAMA
    evet kolları sıvadık >>>>>>>>

1.gidip kendimize bir adet wow satın aldık veyahut internette çektik.zaten işin büyük kısmı halloldu.

2.internette cracklar falan var ama kullanmıyoruz.yalnızca oyunu kurun.

3.herhangi bir değişiklik yapmadan oyunu açıyoruz.sallama bir account name ve password girip bağlanıyoruz.ne girdiğiniz hiç önemli değil burada amaç oyunun patchleri yapmasını sağlamak.çünkü siz bağlanınca acc name ve pass kontrolden önce versiyon kontrol ediyor.neyse bağlandık birden ekranda bişiler olmaya başladı baktık ki anlamış eski versiyon olduğumuzu patch indiriyor.afferim ona.

4.versiyon 1.4.0 oldu artık.

------- bazı arkadaşlarda sorun oluyor downloadda,indirmiyor falan,firewall warsa kapatıp deneyin.bir de

<http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=261409>
    http://wowressources.free.fr/patchs/
    (güzel siteler buldukça ekleyeceğim)
    burada yamalar link şeklinde var.yani blizzard downloader çalışmazsa falan burdan deneyin yamaları.ü
    (yamalar link şeklinde aşağıda var)
    (1.4.0 olmak için yamayı kademe kademe çekmek gerekmiyor direk 1.4.0 full çekerseniz hallolur.)
    5.artık serverlara bağlanacak duruma geldik.sıra geldi server beğenmeye.

<http://www.blizzhackers.com/viewforum.php?f=163>
    adresine giriyoruz.bu güzide sitemizde en güzel private wow serverlarını bulabiliriz.burdan birini beğenip topiğine giriyoruz.

Hacker.lv Server 1.4.0 24.00-0.00 <Online>Latvia
    http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=271341

buna girmiş olalım mesela.gözümüze hemen linkler çarpıyor.her server topiği buna benzerdir.bir adet registration için link vardır bir tane de server ipsi.server sitesi varsa o da olabilir tabi.
    hemen registration linkine basıp(http://rlist2.hacker.lv:8080/) boşlukları dolduruyoruz.passphrase önemli değil,boş bıkakın.(ara sıra reg. sayfası çalışmayabilir,refresh edin,olmazsa farklı bir zaman deneyin.)

acc aldıktan sonra efenim sıra geldi bağlanmaya.iki yol var ip ye bağlanmak için.

6. (a.) WoWu kurduğumuz klasörde "realmlist.wtf" isimli bir dosya var.bunu notepadla açınca görüyoruz ki içinde

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com

gibisinden birşey var. "set reamlist xxxx" buradaki xxxx yerine server ip sini koyacağız.
    diyelim ki az önceki servera acc aldık ve de bağlanacağız, şu şekilde olacak:
    set realmlist rlist2.hacker.lv

(zaten server reg sayfalarına genelde server ip sinin sonuna :8080 eklenerek giriliyor.)

kaydedip çıkın.oyunu açıp bağlanmayı deneyin.sorun olmazsa bağlanacaktır.gerisini halledersiniz zaten.
    ----diyelim ki birkaç serverda oynuyorsunuz,o zaman realmlist.wtf yi açıp hangisine bağlanacaksanız onun ipsini yazın.
    ya da her server için bir realmlist oluşturun isimleri realmlist1.wtf,realmlist 2.wtf falan olsun hangisine bağlanacaksanız sonundaki sayıyı silin daha kolay olur.
    eee daha da kolayı yok mu bu işin?o da var.
    6. (b.) <http://www.csk.pl/~sabudda/wow/wowlauncher13.rar> adresinden wowlauncheri çekiyoruz.options-settings kısmından wow.exe nin yerini gösterin.
    burada bisürü server önümüzde.herbirinin account register sayfaları,online-offline statusları pingleri falan var.bağlanacak olduğumuza basıp run deyince realmlist.wtf ile hiç uğraşmadan o servera bağlıyor.
    yalnız bu program bende kitlenip durdu neden anlamadım.

2.OFFLINE OLARAK OYNAMAK(KENDİ SERVERINIZI KURARAK)
    bu kısım yakın zamanda gelecek.(pek gelecek gibi gözükmüyor ama neyse bakalım belki bir gün)

3.ESKİ VERSİYONLARA DÖNMEK
    oyunun klasöründeki data klasörünün içiden patch.mpq dosyasını silin.sonra base.mpq dosyasını

<http://www.curse-gaming.com/mod.php?downid=204>

buradaki program ile açın.
    içinden wow.exe yi alıp o andaki wow.exe ile değiştirin tamamdır ilk kurduğunuz versiyona döner.şimdi istediğiniz versiyonun yamasını çekerek (adresler yukarda var) o versiyonu elde edebilirsiniz.bu aralar bu 1.4.0 kurmuş arkadaşların işine yarayabilir çünkü çok az 1.4.0 serveri var.genelde 1.3.0 ya da 1.3.1 oluyorlar.

4.FAYDALI BİLGİLER.UMARIM FAYDALI OLUR YANİ.

1)arkadaşlar oyun klasöründeki WDB isimli klasörün içindekileri sürekli silmemiz öneriliyor.hatta onun için küçük bir programcık var nette kendisi sürekli siliyor.ama ben hep silmenin amacını anlayabilmiş değilim.somut bir yararını göremedim.(içini sürekli silme işini control panel de yapıyor sanırım)

2)oyunun kullandığı portlar 3724(TCP) ve 6112(TCP).eğer ağda oynayacaksanız(cafe gibi bir yerde),yani çok kişi aynı anda giriyorsa 6881-6999 TCP bu aralık da gerekiyor.gerçi ben port sorunu yaşayan kimse görmedim yine de yazayım dedim.patch yapamayan arkadaşlar da portları açarak deneyebilirler.

3)132 ve 0 hataları konusunda,arkadaşlar bu hatalardan tam olarak kurtulmanın bir yolu yok,official serverlarda bile çıkıyorlar nadir de olsa.bazı yollar var bu hataları azaltmak için ama ben bir süredir oynuyorum,çoğunu denedim,bence hiç biri işe yaramıyor.tamamen şans işi.bazen 10 saat hiç hata vermiyor,bazen servera daha bağlanır bağlanmaz çıkıyor.bu hatalarla yaşamayı öğrenicez artık napalım.

YAMA LİNKLERİ

US versiyon kullananlar için:

1.2.3
    1.2.3>1.2.4
    1.2.4>1.3.0
    1.3.0 full
    1.3.1>1.4.0
    1.4.0 full

GB versiyon kullanalar için:

1.2.3
    1.2.3>1.2.4
    1.2.4>1.3.0
    1.3.0 full
    1.3.0>1.3.1
    1.4.0 full
    _________________________________________________________________________________________

arkadaşlar yazıda hata,eksik/yanlış bilgi falan görürseniz söyleyin düzelteyim kimseye yanlış bilgi dağıtmış olmayalım

sorularınız olursa yanıtlamaya çalışacağım yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 25 Nisan 2005, 17:49:49 >

• şimdiden tşk
  • Walla kardeş çok makbule geçer..şimdiden teşşekürler ne diyelim
  • Bekliyoruz

• emeğe saygı euheu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda

evet uğraştım uğraştım yazdım baya ama az önce elektrikler gitti şimdi baştan başlicam.birileri istemiyor galiba oynamamızı

işallah bi daha gitmez
  • WDB klasörünün silinmesinden bahsetmemişsin.. biz boşuna mı siliyoz yoksa ne ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Proxy İhtiyacı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unutmuşum bak.teşekkürler hatırlattığın için.
  • teşşekurler umarım ie yarar ama register islemini yapmadım .yaın denerim.
  • yaw ppeki dediğin gibi ben herseyi yaptım oyuna baglanıyoruz da hata veriyor ve oyun kitleniyor bazen ping 0 diyor oyunda hareket yoko yuzden bende bi sitedeki tavsiyeye uyarak cosmos indirdim ve oyun simdi hatasız calısıyor... ama bu cosmos nedir cok fikrim yok
    onu da b in anlatcunku cosmos u indirdiğim yerde daha 4 yada 5 dosya daha vardı onlarda lazımmı bilmiom
  • cosmos neymiş diye araştırdım az önce,öğrendiğim kadarıyla cosmos oyuncu arayüzünde bazı değişiklikler yapan küçük yama gibi şeyler.mesela quest logun şeklini değiştiriyor biraz,ekrana 1 adet saat ekliyor falan filan gibi.oyuna nasıl katkıları var tam anlamış değilim.

hataların olması normal.yani hiçbir private server 7/24 çalışmıyor zaten.
    bazen sıkıyor hatalar,oynanmaz oluyor her dakka hata veriyor.o zaman başka serverları deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 18 Mart 2005, 16:41:25 >
  • O WDB'nin içini otomatik silen dosyayı yazar msın link falan

@yakoviko hangi cosmos'u indirdin söyle de bizde girelim sorunsuz link falan ver
  • Soruma cwp verecek yok mu
  • http://24.43.169.3/WDBremover/WDB(sp).exe

bu WDB nin içini sürekli silen program.
  • Olmuyo yaw hata çıkıyo
  • http://www.cosmosui.org/cosmos/
    burdan cosmos.exe yi indirin wow kalsörğne kopyalayın oyunu calsıtırmak içinde cosmos.exe yi calıstırın br kac tane patch indiricektir ama sonra baglanıcak hangi server ı yazdıysanız realmlist e

bu cosmos sanırım server a baglanmak için deil daha cok arayuzu ve hataları gidermek için
    ama bu cosmos u diabloturk te tavsiye ettiler ama diger serverlara baglanmak içinde kullanabilirmiyiz die merak ediom'??
    bilgisi olan arkadası bekliom yardıma

• quote:

Orjinalden alıntı: yakoviko

http://www.cosmosui.org/cosmos/
    burdan cosmos.exe yi indirin wow kalsörğne kopyalayın oyunu calsıtırmak içinde cosmos.exe yi calıstırın br kac tane patch indiricektir ama sonra baglanıcak hangi server ı yazdıysanız realmlist e

bu cosmos sanırım server a baglanmak için deil daha cok arayuzu ve hataları gidermek için
    ama bu cosmos u diabloturk te tavsiye ettiler ama diger serverlara baglanmak içinde kullanabilirmiyiz die merak ediom'??
    bilgisi olan arkadası bekliom yardıma

Peki bu WDB'yi sileni biliyor musun?

• Hesap alımı için İnternet Explorer ile sayfayı açmanız gerekiyor. Netscape tabanlı browserlar hata verebilir, bad login uyarısı alabilirsiniz.

Ayrıca passphrase girmenize gerek yok, boş bırakabilirsiniz.

Ancak tüm serverları denememe rağmen bırakın bugları ve hataları, stabil bir sunucu bile bulabilmiş değilim. Zaten illegal serverlardan iyi bir performans beklemek saçma olur çünkü blizzard server yönetimi, müşteri hizmetleri...v.s. gibi departmanlar için profesyonel ekipler kuruyor. En son EU serverları için eleman alımı vardı, mevcut personel dahi zar zor yetişiyor anlayacağınız.

Aral Ticaret önceki siparişini %100 arttırdığını Blizzard'a iletmiş. Güncel haberler için Aral Tic.'in sayfasını ve forumunu takip edin.http://www.aral.com.tr/ Oyunun orjinali en geç 15 Nisan'da ülkemize gelmiş olacak. Pre-paid cardlar gelmiyor haberiniz olsun, boşuna umutlanmayın. O nedenle ödemenin tek yolu kredi kartı kullanmak. Aylık ödeme konusuna gelince ödemeler aylık yaklaşık 20-25YTL tutuyor. İlk ay ödeme yapmıyorsunuz. Güvenlik için ise bazı bankaların sanal kartlarını kullanabilirsiniz, bankanızın web sayfasından ayrıntıları öğrenin. Yapı Kredi World Card için Sanal Kart açmak çocuk oyuncağı.

World of Warcraft Europehttp://www.wow-europe.com/en/

Server seçmeden önce bu url'ye mutlaka bakın.http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/

Ancak ben oyunu almadan önce ikinci kez düşünün derim çünkü sosyal hayatınızı baltalamanın en iyi yolu WOW oynamak, WOW oynayanlar gayet iyi bilir. 25 yaşındayım ve şu ana dek hiçbir oyuna bu kadar kendimi kaptırmamıştım, mühendisi, üniversite öğrencisi, üniversiteye hazırlananı farketmiyor, bir çok arkadaşım aynı durumda.

Bu vesileyle diabloturk.com serverında serverı düzene koymak için çalışmış ve hala çalışmakta olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Özellikle admin olan Yusuf ve şu anda maalesef orada çalışmayan Amigaman nickli arkadaşın çok yardımlarını gördüm. Saolun arkadaşlar.

• ChRoNoSR +1 başta da dediğim gibi hiçbir zaman private serverlar ile orjinal serverları bir tutmayın yani private serverlarda oynayıp oyunu ona göre değerlendirmeyin.yalnız bir kelimeyi düzeltmek isterim>illegal server değil private server olacak sanırım çünkü benim öğrendiğim kadarıyla private serverlar yasak değil.yanlış öğrendiysem düzeltirseniz sevinirim.

oyuna başlamak konusunda da ChRoNoSR a tamamen katılıyorum.insanı bu kadar bağlayan oyun gerçekten az görülür.özellikle benim gibi öss ye hazırlanan varsa aman uzak dursun.lanet olsun iradem biraz sağlam da istediğim zaman silebiliyorum

yakoviko arkadaşım,kullanmadım ama tahmin ettiğim kadarıyla cosmos servera göre yapmıyordur ayarlarını,oyuna göre yapıyordur.yani kurunca zaten hangi servera bağlanırsan bağlan,işlevini görecektir.
    hatalar çok fazla olduğu için kesin birşey söyleyemez sanırım kimse sana,en iyisi sen dene diğer serverlarda,işine yararsa kullan.

WDB klasörünü silen programcığı buraya koydum:

FTP Server: ftp.portland.co.uk
    User ID: ilkecoka
    Password: iqwn39

WDB(sp).exe

(bu exe kesin trojandir diyen arkadaşlar netten kendileri arayıp buluversin bi zahmet.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 19 Mart 2005, 0:25:43 >

• Ben illegal sanıyordum arkadaşlar kusura bakmayın. Meğer kopya oyunla legal serverdaymışım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.