Arkadaşlar yeni evliyim traş makinesi almam lazım daha önce philipsin 3 başlıklı olanını kullandım şuan baya degişik modeller çıkmış ama 2 model arasında kaldım COOL SKİN 8060 VE 9190 MOdeli arasında şimdi cool skin 220 civarında digeri 360 önce fiyat farkı var arasında ama cool skin devamlı jelle kullanılmak zorundaysa bu fark erir her gün traş oluyorum ve de sakallarım yüz hattımda gür ve sert siz hangi modeli önerirsiniz tahriş etme sorunu olmaması için.. her sabah 30 dk da traştan çıkmak istemiyorum teşkkürler bide 2 model içinde jel kullanmak zorunda mıyım ?
boyun bölgesini eski philips makinesi alırken zorlandıgı için jilet kullanıyorum ve de kızarıklık kanama yapıor yani o bölgem sorunlu o yüzden kuru ve olması ve 9190 daha mı avantajlı olur ?
hocam sana tavsiyem panasonic 8163s bu makina senin dediğin makinalardan çok daha kaliteli orjinal made in japan öyle çin malı değil mesela panasonic'in kimi modellleri çin malı onların kalitesi düşük ama önerdiğim modeli bir incele
hocam sana tavsiyem panasonic 8163s bu makina senin dediğin makinalardan çok daha kaliteli orjinal made in japan öyle çin malı değil mesela panasonic'in kimi modellleri çin malı onların kalitesi düşük ama önerdiğim modeli bir incele
bende bu modeli öneririm ama illa philips alıcam diyorsan 8060 yerine 8040 al. aralarında 2 fark var o da 8060 1 saatte şarj oluyor ve traş jelini otomatik dolduruyor 8040 ise 4 saatte şarj oluyor ve jeli kendin dolduruyorsun ama 2 sn kadar sürer doldurman :) aralarındaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum bu yüzden 8040 öneririm. fakat boyun bölgesini almakta zorlanabiliyor bunu da söyleyeyim.. O traş jelini kullanmadan da traş olabilirsin, açıkca söylemek gerekirse ben o jelin hiçbir faydasını görmedim ve pek kullanmıyorum..
philips alırsan büyük ihtimalle boyun bölgesinde sorun yaşayacaksın.. philips kullananların büyük çoğunluğu (ben dahil) boyun bölgesinden şikayetçi. ayrıca 8020, 8040 ve 8060 modellerinde sakal toplama haznesi yok, yani sabah hazırlanıp traş olursan üstün başın sakal olabilir.. Bunun böyle bir eksi yönü olduğu gibi traş oldutan sonra temizleme derdi olmaması gibi bir artı yönü de var.. suyun altına tutuyorsun 5-10sn temizleniyor..
peki şuan eski philips modellerinden kullanıorum 3 başlıklı vede sakalı haznesi toplamasına ragmen üstüme yine sakal dökülüor demek bu cool skin modellerini alsam üstüm başım sakal olcak bide boyun bölgesinde sorun tameman almıor jilet yardımı ile traş oluorum 3 başlıklı ( 3 dairenin olması ) panasonic 2 başlıklara göre daha maliyet/katkı oranıyla kıyaslayamaz mıyız ? 400 küsür dü panasonicin fiyatı
philipsten uzak durmanizi tavsiye ederim, performansi cok kotu. panasonic veya braun u tercih edin. fiyati uygun olsun istiyorsaniz braun 8985 veya 8995, en iyisini istiyorsaniz panasonic 8238 oneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: boreas06
Arkadaşlar yeni evliyim traş makinesi almam lazım daha önce philipsin 3 başlıklı olanını kullandım şuan baya degişik modeller çıkmış ama 2 model arasında kaldım COOL SKİN 8060 VE 9190 MOdeli arasında şimdi cool skin 220 civarında digeri 360 önce fiyat farkı var arasında ama cool skin devamlı jelle kullanılmak zorundaysa bu fark erir her gün traş oluyorum ve de sakallarım yüz hattımda gür ve sert siz hangi modeli önerirsiniz tahriş etme sorunu olmaması için.. her sabah 30 dk da traştan çıkmak istemiyorum teşkkürler bide 2 model içinde jel kullanmak zorunda mıyım ?
Xbox360 Elite + Sony 40W2000 LCD + Cretive Megaworks 550 Acoustic Energy Aego M + Creative Extreme Gamer C2D E6750, Asus P35,Winfast 8800 Gts, Segate 250 Gb, A-Data 2*1 Gb Ddr2 800, Samsung 2232BW, Coolermaster CM690, Microsoft Black Natural Erg. Keyboard 4000Eng.
O kadar fazla veremem diyorsanız Panasonic'in 8807 modeline de bakabilirsiniz.8163 ile hemen hemen aynı özellikte ve fiyatı sanıyorum servislerde 285 ytl civarı. >>BURADA<< tıraş makineleri hakkında daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
Ben Philips'in 6707 modelini kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi boyun bölgesinde sorun yapıyor. Aldıktan 1-2 hafta sonra geçer diye bekledim ama 6-7 ay oldu hala kızarıklık yapıyor. Jiletli traşları özler oldum, tek avantajı suya, köpüğe ihtiyaç duymaması başka da avantajı yok.
teknosadan aldım,almaz olaydım.kesinlikle traş makinası değil çim biçme makinası bile olamaz verilen okadar paraya yazık ..sanki bir marifetmiş gibi rekalam reklam...KESİNLİKLE ALMAYIN
Coolskin serisinin pahalı olanlarını almamak lazım, alt modellere göre şarz ve ışık dışında pek bi avantajı yok. Ben en ucuz coolskini kullanıyorum, neticede bıçak sistemi de aynı.