Evet ışın kılıcı yapacam. tabi sadece efekt için. işlevi olmayacak. kısadan uzalması gerekiyo ve ışık çıkarması ha bide çarpışmalara dayanması nasıl yapabilirim sizce?
Korkarım bu, sade Gölköylülerin değil, umumumuzun Sade küçüklerimizin değil, büyüklerimizin de Düştüğü bir tarihsel yanılgı Çünkü sünnet değil, farzdır cumhuriyet!
PLEXİGLASS silindir.(inşaat demiri gibi)''anlaşılsın diye'' istediğin kalınlıkta bulabilirsin. uclarından birine renli ışık verirsen oldukça sağlam ışın kılıcı muadili yapmış olursun... kolay gelsin
18W 60cm UV Mor floresan lamba ile karanlıkta alacağınız görüntüyü başka hiçbirşeyle alamazsınız belirteyim. Özellikle 3metre ve daha uzaktaki mesafelerdeki görüntüsünü hiçbirşeye değişmem...
18W 60cm UV Mor floresan lamba ile karanlıkta alacağınız görüntüyü başka hiçbirşeyle alamazsınız belirteyim. Özellikle 3metre ve daha uzaktaki mesafelerdeki görüntüsünü hiçbirşeye değişmem...
bunu öneririken UV lambanın yaydığı ışının radyoaktif bir ışık olduğunu biliyorsundur umarım. hobi yapıc am derken sağlığımızdan olmayalım.
Biraz uçuk bir fikir ama şu hazır satılan küçük laser işaretcilerin örneğin 10 tanesini birleştirirdim ben olsaydım sonra gerçek bir kılıcın en uç kısmına küçük bir ayna yerleştirirdim ayna laseri geri yansıtacak. ışının kılıç boyunda olması için ,geri yansıyan ışını kılıcın kabzasına yerleştirdiğim diğer küçük bir ayna ile engeller ve ışını kılıç boyunda hapsetmiş olurdum en zor kısmı ışını hapsetmek gibi görünüyor Ancak yapılabilir gibi de duruyor.
Florasanda yayar :) Hatta içindeki beyaz madde tüpün içinde oluşan uv ışınından dolayı parlar.Zaten yapacak olan arkadaşda eminim 7/24 yanında gezdirmeyecektir.
quote:
o parayı bana ver adamı döverim kılıca gerek yok :D
yeşil lazerler var normal lazer ler gibi sadece temas ettiği son noktada belirmiyor.Gidiş yolu tum belli oluyor onu tabi birkaç tane kullanarak yapabilirsin aynı ışın kılıcı gibi baya kuvvetli eritiyo tahta felan iz cıkarıyor ama pahalı 50w 220 $ mıydı ne idi..