# Uyumlu Diskler ,DVD, DVD Audio, SVCD, VCD, CD, MP3, CD-R/W, DVD-R/W, HDCD, Kodak Picture CD, WMA vb. # DivX 3.11, 5.01, 5.05, Qpel, Desteği # Türkçe DivX Altyazı desteği # Progressive Scan # 5.1 Kanal Ses Çıkışı # Güçlü hata düzeltme kapasitesi ile güvenli ve dengeli disk okuma, hızlı ileri ve geri alma. # Diiital AC-3 Çift kodçözme tekniği, WMA, HDCD, MP3, DVD Audio sesteği. # Dolby Dijital Çıkış/LPCM Dijital Audio Optik Çıkış,Koaksiyel Çıkış. # 16 programa kadar ayarlanabilen programlı izleme fonksiyonu # Çok boyutlu ekran genişletme # MPEG-2 /MPEG 4 kod cözme, yatay çözünürlük maks.500 satır. # Diijital Jpeg resim izleme, ön izleme fonksiyonu # Otomatik menu ayarları # YUV, Komposit Çıkış, S Video Çıkışı # Digital Optik / Koaksiyel çıkış # VGA Çıkışı # Lineer PCM Audio işleme. # PAL/NTSC # Çok dilli OSD menü, Çık dilli altyazı desteği, çok açılı çekim desteği. # Türkçe OSD dili. # Desteklenen DivX altyazı formatları : TXT, SUB, SRT, SMI, SAMI, PSB, SSA vb. # Dahili Karaoke fonksiyonu. # SD / MMC Kart okuyucu ve USB fonksiyonu
PRAKTİKERDE 48 YTL ARKADASLAR BU ÜRÜNÜ KULLANAN VARMI ALMAYI DÜSÜNÜYORUM ALTYAZIDA SORUN YASARMIYIM
SONY VPL-AW15 PROJEKSİYON -PİONEER VSX AX1015 AVR -PİONEER DV400 DVD PLAYER - TOSHİBA HD-EP30 HD DVD PLAYER-PURE ACOUSTİCS DREAM 77 - PURE ACOUSTİCS RB 1200 SUB.
PHT-55 modelini kullanıyorum ve memnunum...Onunla ilgili bir konu açılmıştı, orda altyazı boyutunu gösteren fotoğraflar koymuştum...Heralde bu modelde ona yakın bir kalitededir...Linki aşağıda veriyorum belki yardımcı olur...