Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
halı yıkama öneriler lutfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> halı yıkama öneriler lutfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
evetben

8 Mayıs 2008; 20:18:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

halı yıkama almayı dusunuyom malum anneler gunu:)
onerılerınız varmı su thomas ıcın ne dusunuyonuz bıraz tuzlu ama dıgerlerı randıman vermezse de kotu
thomasında ıkı modelı var kararsızım saolun sımdıden

mmm
yesilsiyah20

9 Mayıs 2008; 16:29:27 

Merhabalar.Ben size Arçelik Aquapower 1600W önerebilirim.Kendim aynı ürünü 7 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.Thomas pahalı bence.Üstelik Thomas'da hava üfleme özelliği ve şamandıra tertibatı yok.Arçelik 500YTL civarı.Tabi tercih sizin.Saygılar...

JackDaniels

9 Mayıs 2008; 17:59:43 

bende 12 senedir philips kullanıyorum

üstelik süpürge olarakta kullanıyorum tok demedi şimdiye kadar

tavsiye ederim kesinlikle

ama dımbırtısı çok cihazlar

halı yıkamacıya versen daha iyi bence

en azından uğraşmıyosun ve nerdeyse aynı para masrafın oluyor zaten şampuanı vs

imza yok nedense?
senmuhammet

9 Mayıs 2008; 22:05:25 

Ben de Philips aldım. Çok methettiler, henüz kullanmadım. Halı yıkma makinelerinden fiyatı iyi, çok da kaba değil.

aibu

17 Mayıs 2008; 3:19:19 

FAKİRİN METAL GÖVDELİ OLANINI AL BAŞKA BİRŞEY DE ARAMA ..BU ALANDA EN İYİ MARKA FAKİR

galieogalile
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2008; 6:31:28 

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

bende 12 senedir philips kullanıyorum

üstelik süpürge olarakta kullanıyorum tok demedi şimdiye kadar

tavsiye ederim kesinlikle

ama dımbırtısı çok cihazlar

halı yıkamacıya versen daha iyi bence

en azından uğraşmıyosun ve nerdeyse aynı para masrafın oluyor zaten şampuanı vs

ya arkadaşa,sen nece konuşuyorsun böyle TOK DEMEDİ,DIMBIRTISI ÇOK,ha nece bu,gece gece iyi güldüm,bir daha
afacan!

17 Mayıs 2008; 20:54:39 

Philips Triathlon bu işte bir numaradır

kontrolsuz_guc

18 Mayıs 2008; 22:59:26 

anneler günü geçti ama belki başkalarına faydası olur, thomas twin tt aldım, oldukça iyi temizliyor, ıslak kuru süpürme ve halı yıkama yapıyor, toz torbası da yok.
süpürge için büyük, halı yıkama makinesi için küçük sayılabilecek bir boyutu var.
halı yıkarken düzgün tutulursa hiç kuvvet harcanmıyor diyebilirim.
süpürmekten kolay yıkaması.
tavsiye ederim.

Uygarman

19 Mayıs 2008; 0:02:46 

arnica al arkana bakma derim ben

candogan62

19 Mayıs 2008; 13:14:46 

quote:

Orjinalden alıntı: yesilsiyah20

Merhabalar.Ben size Arçelik Aquapower 1600W önerebilirim.Kendim aynı ürünü 7 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.Thomas pahalı bence.Üstelik Thomas'da hava üfleme özelliği ve şamandıra tertibatı yok.Arçelik 500YTL civarı.Tabi tercih sizin.Saygılar...

Yesilsiyah bendeki Siemens halı yıkama Thomas ile aynı kasalı ürün ve şamandıra sistemi mevcut.Olmadığından emin misin?

Alacak arkadaşa da öncelikle halıyı dışarıda yıkatmasını öncelikli olarak öneriyorum:)Makinenin temizliği sınırlı oluyor.Öyle su püskürtüp çekmek sadece ara sıra yapılan temizlik için iyi.Yoksa şöyle köpürterek,fırçalayarak bol suyla bir yıkamak lazım. Şimdi küresel ısınma diyeceksiniz ama halı yıkayan yerler o kadar su harcamıyorlar bildiğim kadarıyla.

Yok ben anlamam illaki alacağım diyorsanız şu an piyasada en ideal model Philips Triathlon.Paranız yetiyorsa Thomas da harikadır.Dikkat etmeniz gereken nokta şu piyasada çeyizcilerde vs satılan Rowenta, Conti, Simtel, Arnica gibi kova tipi makineleri tercih etmeyin.Siemens/Bosch/Profilo da bunlara fason yaptırıyor, onların makinesi de çok kötüdür.

Dediğim gibi Philips veya Thomas bu işin piridir.
Uygarman

19 Mayıs 2008; 14:50:10 

dostum adı garanti arnica nın kötü olduğunu nereden biliyosun kullandın mı? istersen http://forum.donanimhaber.com/m_20110076/tm.htm i bi ziyaret edebilirsiniz, kullananların hiçbirisi kötü yorum yapmamış.

candogan62

19 Mayıs 2008; 16:22:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Uygarman

dostum adı garanti arnica nın kötü olduğunu nereden biliyosun kullandın mı? istersen http://forum.donanimhaber.com/m_20110076/tm.htm i bi ziyaret edebilirsiniz, kullananların hiçbirisi kötü yorum yapmamış.
Su filtreli süpürgeleri kullanılabilir.Ama konu halı yıkama makinesi.
Bu tip süpürgelerin deterjanlı su pompaları çok çabuk bozuluyor.Kötü dememin sebebi bu.
Yani Hydra da öyle çok sağlam bir cihaz değil ama fiyatına göre çok iyi ve emiş gücü yüksek.
Ama Arnica'nın halı yıkama makineleri iyi değildir.Philips çok daha kaliteli.
kontrolsuz_guc

19 Mayıs 2008; 18:46:34 

thomas var bende dediğim gibi, şamandırası da mevcut.

yesilsiyah20

20 Mayıs 2008; 15:17:28 

Ben Thomas da olmadığını sanıyordum.Demekki var mış.Ben Thomas ın iç haznesini incelemiştim.Bendeki Arçelik in şamandıra tertibatı gibi bir sistem görememiştim.Ondan öyle yazdım...Öğrendiğim iyi oldu.Bir de yukarıda değinilmiş su pompası deterjanlı kalırsa arıza yapar eğer durulama yapılmıyorsa.Temizlik bitince su tankına 1 litre su konulup bitene kadar püskürtülmeli.Amcamların Vetrella var su pompası deterjanlı kaldığı için bozuldu.Tabi kullanılan şampuan da kaliteli olmalı.
quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: yesilsiyah20

Yesilsiyah bendeki Siemens halı yıkama Thomas ile aynı kasalı ürün ve şamandıra sistemi mevcut.Olmadığından emin misin?

Alacak arkadaşa da öncelikle halıyı dışarıda yıkatmasını öncelikli olarak öneriyorum:)Makinenin temizliği sınırlı oluyor.Öyle su püskürtüp çekmek sadece ara sıra yapılan temizlik için iyi.Yoksa şöyle köpürterek,fırçalayarak bol suyla bir yıkamak lazım. Şimdi küresel ısınma diyeceksiniz ama halı yıkayan yerler o kadar su harcamıyorlar bildiğim kadarıyla.

Yok ben anlamam illaki alacağım diyorsanız şu an piyasada en ideal model Philips Triathlon.Paranız yetiyorsa Thomas da harikadır.Dikkat etmeniz gereken nokta şu piyasada çeyizcilerde vs satılan Rowenta, Conti, Simtel, Arnica gibi kova tipi makineleri tercih etmeyin.Siemens/Bosch/Profilo da bunlara fason yaptırıyor, onların makinesi de çok kötüdür.

Dediğim gibi Philips veya Thomas bu işin piridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilsiyah20 -- 21 Mayıs 2008; 6:07:02 >