arkadaşlar yazıcı almayı düşünyorum da ucuz olan hp1460 var ortalama 50 lira bi de 105 liraya Xerox3117 var sıfır ikisi de. hangisi daha iyi olur hp kartuşlu diğeri tonerli. artıları eksileri neler. hergün kullanacak olmamakla beraber tek seferde çok sayıda baskı alma şeklinde kullanıcam. kartuşun dolumu nasıl olur tonerin nasıl olur? çok sayıda dolum olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luverver -- 8 Mayıs 2008; 19:49:35 >
zeymer bilgisayarın yazıcı fiyatları ip1800 canon 55 ytl, hp1460 51 ytl bunlar mürekkep püskürtmeli olanlar çok yazacaksan laser al. canon lbp500 falan. canon tonerleri doludur. zeymer istanbul gaziosmanpa kültür ve alışveriş merkezinde (belediye binası yanında) öğrenci tarafından yeni kurulmuş acaip ucuz bir yer. telefonları 0212-5452669
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streams -- 22 Mayıs 2008; 1:51:12 >
selam arkadaşlar yazıcı çin baktım ama bırakın artık bu yalanları mı desem bilinçsiz ce laf etmeyin ya al hp ömür boyu kullan dalgamı geçiyosunuz yoksa bilginizmi yok yada baskı adedinizmi çok düşük kim görmüş ömür boyu kullanılan hp komik ya anlamayanlarda bişey sanıp yazılanlara göre davranıolar benim işim baskı yani fotokopi servisiyim 10 yıldır bu işi yapıorum ve hp samsung xerox canon brother dandik ötesi makinalar tüketici toplum cihazları sömürge ülke cihazları bundan ötesi yok yanlışım varsa düzeltin
Copystar kardeşim sen hepsine kötü demişin yokmu bunların iyisi? Ben yazı tamiri ve toner kartuş ,dolumu ile uğraşıyorum hp yazıcılar tabiri caizse şahin gibidir,parça bulması kolay tamiri kolay ,kartuş toner dolumu en kolay ve sorunsuz yazıcılardır. Daha iyisini bilen varsa söylesinde bizde öğrenelim. Saygılar.
Çok sık kullanmayacaksan 1460 gibi küçük ucuz yazıcılar iş görür fakat uzun vadede çokda avantajlı deyildir. Uzun süre kullanmazsan kartuşu kurur,aşırı kuruyan kartuşda dolum sorunu olabilir,orjinal kartuşda baya pahalıdır. Ucuz dolumu sorunsuz hp,samsung,xerox birisini alabilirsin. Mesela HP LaserJet P1005 Usb...130 ytl civarındadır.