Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sadece torrentle indirirken bağlantı problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> sadece torrentle indirirken bağlantı problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
atkinson

8 Mayıs 2008; 19:18:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sınırsız ttnet bağlantım var rt 102 modemle usb den bağlanıyorum.normal sayfalarda hiç bir zaman kopmam olmuyor ama azureus veya flashget ile torrent indirmeye başlayınca bağlantı kısa süreli kopmalar yapıyor sonrasında tamamen gidiyor. bu durumdayken bazen bakıyorum usb bağlantımda donanımdan kalkıyor ben tekrar etkinleştirme yapıyorum internet geliyor ama sonra tekrar kopuyor sadece torrent ile indirirken problem oluyor başka zaman bağlantımda problem yok

airties servisinide aradım ama onlarda bir çözüm bulamadılar .port filan hatasıdır portu açık değildir filan dediler ama bağlandığımda hızımda bir problem yok bağlantı varken 100 kb /sn hızla bile çektiğim oluyor ayrıca usb den bağlanırken port açmaya gerek yok bildiğim kadarıyla

yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

overseas

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 22:09:19 

Öncelikle şöyle belirteyim, "usb den bağlanırken port açmaya gerek yok" diye birşey söz konusu değil. Bu olay tam olarak şudur; Modeminizi usb'den bağladığınızda, yüklediğiniz driver ile beraber modeminizi bilgisayarınıza bir nevi ethernet kartı olarak tanıtıyorsunuz. Bu şekilde modeminizin konsoluna erişiminiz mümkün oluyor yani, konsola erişip port ile alakalı ayarları yapmanız mümkün. Google'dan "airties rt 120 port açmak" vs şeklinde aratırsanız, ilgili adımları açıklayan siteler bulabilirsiniz. Usb portu yerine, Ethernet portunu kullanmak daha akıllıca bana göre (tabi kullanmadan önce usb driverlarını kaldırarak).. Torrent ile alakalı olaraktan, kullanımda bilindiği gibi bir Download ve de Upload oranınız vardır. Ülkemizde ki über-süper-mükemmel internet alt yapısı ile birlikte 100 kb Download'a karşılık vereceğiniz Upload miktarı 20 kb'dır. Eğer Upload miktarınızı sınırlamamışsanız, internette ciddi kasılmalar, yavaşlamalar olabilir. Benim aklıma "torrent'den indirim yaparken" dediğiniz için sadece bu geliyor. Flashger ve Azureus harici olaraktan Utorrent'i öneriyorum birde onu deneyin. Usb ile ilgili sorunu, Ethernet portunu kullanarak veya daha güncel bir driver (varmı bilemiyorum) arayarak çözebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overseas -- 8 Mayıs 2008; 22:14:44 >

Let The Hammer Fall

atkinson

8 Mayıs 2008; 23:04:17 

azureus çalışırken aşağıdaki mesajı veriyor bunla alakalı olabilirmi port açma işleminide yaptım ama faydası olmadı

Ekteki dosya (1)

overseas

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 11:35:03 

Firewall ile alakalı olabilir, bence Utorrent kullan...

Let The Hammer Fall

Uzekena

10 Mayıs 2008; 1:55:31 

farklı bir portu açmayı dene

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> sadece torrentle indirirken bağlantı problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Devil May Cry 4
Şeytan savaşları başladı
Nexus NX-8060 600W Güç kaynağı
Nexusun modüler yapıdaki 600Wlık güç kaynağı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç