fan sesleri çok aza indi şu anda pek bi sorunum yok çok ufak hava sesi var fuu olmada daha iyiy ama çok az var harddisk sesi kaldı ortada kulakları mahveden viyyykkkkk normalmi bu ince viyyyyyykkkk sesi ekranda birşey hareketli iken kesiliyor
HDD nin sesinden rahatsiz olacak kadar sesini kistim kasanin diyorsun.hayirli bir is yapmamissin bence.HDD kutulari var onlar keser sesi baya sonra bir de o kutuyu sogutman lazim.bir hdd daha alirsin bu dedigime.giris cikis faninin devrini acarsin o zaman duymazsin hdd sesi ya da SSD filan bakacan tabi ses ugruna cekilmez o gb miktarlari.52 neymis oyle yav hava akimi namina bir sey birakmamissin kasada.
hava akımı üstte yok kasa big tower fan yok üstte ondan hdd ısınıyor birde ne blok var üstünde ne bişi sessiz fan eklicem yukarıya altta fanlar gayet yeterli seviyede dönüyor kasada 2 tane nanoxia 9 cmlik fan var 34 derecelerde anakart işlemcide 25-30 arası
Evet arkadaşlar, bende şu an kasada akasa fan kontrol var, işlemci fanı ninja, ekzos fanı nanoxia yani kısacası fan ses üzerine bir sıkıntım yok. Ama şu HDD sesi yomu, offf Resmen PC nin içinden uğultu şeklinde ses var. Sizin anlayacağınız normal 12'lik bir fanı en son RPM de çalıştırmış gibi uğultu çıkarıyor HDD
HDD NASIL SESSİZLEŞTİRİLEBİLİR? bununla ilgili bir poje yapmalı.. Valla sırf bu hdd sesi için oturup uğraşacam
52 derece biraz riskli sıcaklık
Ses fanlardan gelebilir, ekran kartı veya ana karttaki filtre, kondansatörlarden. Psu daki kondansatör vb elemanlardan gelebilir, ses baya yüksek miktarda ise bir teknik servise götür
ramden ses gelmez oynayan parca yok hani ramde nasil gelecek viyyk diye ses?kafama takildi hem muhabbet olsun bazi anakartlarda usb bellekten boot ediyor pekii harici disk taksak ondan da acar mi isletim sistemi kursak?wd 250gb dayadim simdi kulagima baya sessiz yahu nedir bu desktop hdd lerinin gurultusu 7200 unu de gectim hizini performansini da gectim cube gibi alet yapamadik hala.hayir gucsuz olsun nete mete desek hazir aletler var zaten ve ben uzay kasa olarak yaptim bir tane de goruntu yok tabi rezalet.adamlar yapmis gitmis gelmis kardesim 8 senelik ilerleme biz daha gidecez insallah.
Ram den ses gelmez. Benim düşündüğüm masaüstü bilgisayarına , 2,5'' yani dizüstü hdd bağlamak, sanırım ses biraz daha düşer. Çünkü 7200RPM ile 5400 RPM arasında fark var. Siz ne dersiniz_?