Şimdi Ara

## Clarion'dan İki Yeni GPS Ünitesi ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Clarion'dan İki Yeni GPS Ünitesi ##


     ## Clarion'dan İki Yeni GPS Ünitesi ##


     ## Clarion'dan İki Yeni GPS Ünitesi ##


    Müzik sistemleri, cd değiştiriciler, alarm uygulamaları gibi farklı elektronik ürünleriyle tanınan Clarion kişisel kullanıma yönelik olarak hazırladığı iki yeni küresel yer/konum berlileme sistemini (GPS) duyurdu. Firmanın MAP680 ve MAP780 kod adlarına sahip olan yeni GPS üniteleri 4.3" boyutunda dokunmatik ekran ile birlikte geliyorlar. 2D ve 3D modunda navigasyon kullanımına olanak tanıyan yeni cihazlar ayrıca fotoğraf görüntüleme, video gösterimi ve mp3 oynatımı gibi çoklu ortam özelliklerine ek olarak dahili RDS-TMC alıcısına da sahip. 400MHz'lik işlemcisinden gücünü alan her iki GPS ünitesi de Bluetooth, eller bağımsız görüşme, kısa mesaj gönderimi ve A2DP ses yayınına olanak tanıyan ekstralara da sahip. MAP680 ve MAP780 modelleri arasındaki temel farklar ise bellek kapasitesi ve kullanılan harita paketi. Zira 1GB'lık dahili sistem belleği olan MAP680'in aksine MAP780 modeli 2GB'lık bellek ile birlikte geliyor. Kapasite arttırımı için SD/MMC kart desteği de sunan ürünler üzerinde GPS alıcısı olarak Sirf III GPS modülü kullanılıyor. Öte yandan MAP680 modeli üzerinde farklı ülkeleri kapsayan 4 farklı harita opsiyonundan biri tercih edilirken MAP780 modelinde ise 43 Avrupa ülkesini destekleyen kapsamlı bir harita yer alıyor. Ürünlerin fiyatları ve lansman tarihleri hakkında ise henüz çok net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 8 Mayıs 2008; 17:54:10 >







  • nekadar onemli bişi ya GPS sistemi hep lazım oluyor.
  • MAP780 mit integriertem Flash-Speicher (2 GB) und Karten für 43 ost- und westeuropäische Länder.

    Albanien, Andorra, Belarus, Belgien, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Deutschland, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Gibraltar, Griechenland, Großbritannien, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Mazedonien, Moldawien, Monaco, Montenegro, Niederlande, Norwegen, Österreich, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweden, Schweiz, Serbien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Tschechischen Republik, Türkei, Ukraine, Ungarn, Vatikan
    Navigationssprach- und -bildschirmtext (27 Sprachen):

    Milleti fazla meraklandırmayın 349 Euro fiyatı var ilgilenenler duyurulur. Tabii yurtdışı fiyatı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hs37 -- 9 Mayıs 2008; 0:10:08 >




  • lazım olana süper bir şey görüntüler çok net.
  • Selamlar,

    urunun icinde IGO 8 tabanli yazilim ve harita olarakta Turkiye icin Basarsoft haritalari var. (yine de bir kontrol etmelisiniz, bazilarinda Teleatlas olabiliyor)
    super bir IGO 8 ozelligi soyleyeyim..bir cok baska ozelligin yaninda;
    yolda ilerlerken ekranin altinda, saga sagdaki kapi numarasini ve sola da soldaki kapi numarasini yaziyor.. ortadaki cadde adinin yanlarina yani.. hele gece ilerlerken super bir ozellik... gunduz de verileri kontrol etmek icin... :-)

    Alim K.

    quote:

    Orjinalden alıntı: max975

    lazım olana süper bir şey görüntüler çok net.
  • turkiye deki bina tasarimalarinin olmasi icin umarim cok beklemeyiz. Zira simdiden sonraki en buyuk adim bu. Oyunlarda gordugumuz korkunc detayli sehirler belkide ilerde gps ler sayesinde muthis kolay yol bulmamizi saglayacak.

    Yani hersey 3D modellemede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.