ARKADAŞLAR BENDE HP IPAQ RW6815 CEP PC TEL VAR, BEN BUNA MOTOROLA BLUETOOTH KULAKLIK BAĞLADIM FAKAT MÜZİK DİNLENMİYOR, SADECE TELEFON GRÜŞMESİ YAPINCA AKTİF OLUYOR, BUNA BLUETOOTH KULAKLIK BAĞLAYIP MÜZİK DİNLEYEMEZMİYİM, BUNU DESTEKLEYEN KULAKLIKLAR YOKMU?
bluetooth 2.0 destekli telefonlarla bluetooth 2.0 destekli kulaklıklarla dinleyebilirsin. nedir bu 2.0 stereo bluetoothtur. diğer bluetooth kulaklıklarla keyif alamazsın... hepsiburadadan biraz bak, yada gittigidiyordan, beğendiğin modelleri çevrende araştır... tabiki mümkündür bluetooth ile müzik dinlemek.
BenQ-Siemens HHB-750 model kulaklık var benim bildiğim. nokia, ipod, benq, siemensler ile tam uyumlu çalışıyor. senin telefonunla uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ama benq-siemens aksesuar ithalatçısının telefonunu vereyim oradan bilgi alabilirsin belki. C5 elektronik: 0212 227 18 18
Bt 20 olması yeterli deil bu servisin telefon tarafından desteklenmesi gerekli, mesela p990i de bu mevcutken yine bt 2.0 desteği olan n93i de mevcut deil, n95 de mevcut. Ben gitti gidiyordan satın aldım bir model ve çok memnunum yanından çıkan adaptör sayesinde bluetooth desteklemeyen cihazlar ilede kullanabiliyorsun. Iluv benimkinin markası ama orada kalmamış.