Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
High Power''dan 5x5''lik Yeni 350W Güç Kaynağı!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> High Power''dan 5x5''lik Yeni 350W Güç Kaynağı! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
akortekbilisim

8 Mayıs 2008; 16:57:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

High Power''dan Yeni Ekonomik ve Güçlü Cool-Max Serisi!
Uygun fiyatlı ve kaliteli 350W güç kaynağı arayanlar için High Power''dan 10 HDD destekli, ekran kartları için 6-pin PCI-Express çıkışlı, 12cm''lik 3 kademe devir kontrolü bulunan sessiz fanlı, kılıflı 24-pin kablolu ve siyah kasalı Cool-Max 350W!

PC''niz Sizi Uyutmuyor Mu?

Gece download için bıraktığınız makinanızın sesinden rahatsız mısınız? Bilgisayarınızın içindeki güç kaynağı sizi uyutmuyor mu? Piyasadaki pek çok ucuz güç kaynağı 8cm ve devir kontrolü bulunmayan fanlara sahip olduğundan zaman içerisinde çok yüksek gürültü seviyelerine neden olup PC''nizin çok gürültülü çalışmasına sebep olabilir! Piyasadaki pek çok ucuz güç kaynağından farklı olarak High Power Cool-Max 350W, 3 kademeli fan devir kontrolü sayesinde ekonomik fiyata sessiz bir PC deneyimi sunar

3 Kademeli Fan Hızı Ayarı İle Ultra-Sessiz Çalışma!

High Power 350W üzerindeki 12cm''lik fan, kasa içi sıcaklığınıza veya kullanım şeklinize göre devrini ayarlayabileceğiniz bir hız ayar düğmesine sahiptir. Bu ayar düğmesi sayesinde bilgisayarınızı download için bıraktığınızda güç kaynağınızın fanını düşük devre alarak gece boyunca çok daha sessiz çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Tüm Cihazlarınızı Sorunsuzca Bağlayabilmeniz için 5 IDE,  5 SATA ve 6-pin PCI-Express Bağlantısı

Piyasadaki pek çok ucuz güç kaynağının aksine High Power 350W kasanıza yüksek sayıda sabit disk ve optik sürücü bağlayabilmenizi sağlayan toplam 9 adet IDE/SATA çıkışı sunmaktadır. Bu sayede ihtiyacınız olan tüm depolama aygıtlarını ek dönüştürücü kullanmadan bağlayabilir, ayrıca 5 adet IDE çıkışını kasanız içerisinde bu IDE çıkışlarından güç alan diğer bileşenleri (modding ürünleri vb.) bağlamak için kullanabilirsiniz.
Bunun dışında ekstra güç gerektiren ekran kartlarını bağlayabilmeniz için 6-pin PCI-Express güç konnektörü de bulunmaktadır.
UYARI: Ekran kartınızın ve toplam sisteminizin minimum güç gereksinimleri için lütfen ilgili ürünlerin teknik özellik sayfasına başvurunuz.

High Power Cool-Max 350W Akortek Bilişim güvencesi ile ülkemizde ilk olarak sanalmarketim.com internet sitesinde satışa sunulmuştur:
sanalmarketim.com : http://www.sanalmarketim.com/urun/9198c7d28795d0083ff99e52519d44d

saidakkas

8 Mayıs 2008; 20:54:09 

Keşke bu başlığı geçen ay açmış olsaydınız. Tek başına PSU kasa fiyatına yaklaşıyor diye gittim kasa aldım.

ugur_yavuz

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 21:12:21 

Günümüz bilgisayarlarının artık elektrik süpürgesinden farkı kalmadı. Artık birazda sessizlik faktörünü dikkate almaları lazım üreticiler...

Gerçi hala, ekran kartım soğuk çalışsın diye rivatuner ile fan hızını %40 tan %90'a çeken arkadaşlar var ama...

## Dell P390 ## E6400 ## i975X ## 4 GB ## 250GB*2 RAID0 ## Quadro FX 3500 ## NEC 2070NX 4:3 ##

sendorm

9 Mayıs 2008; 11:18:28 

50 ytl yaklaşık fiyatı var.
Fiyat/performans kesinlikle çok üst bir noktada.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> High Power''dan 5x5''lik Yeni 350W Güç Kaynağı! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GB P35C-DS3R & Kingston DDR3
Gigabyte P35C-DS3R anakart ve Kingston HyperX DDR3 bellek testleri
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar