Su ana kadar Ev partisi sms grubuma kabul etmediklerim lutfen kusura bakmasin. Biliyosunuz ev partisi smsgrubumu kurdum. Buradan Istanbul'da duzenleyecegim enteresan ev partilerimi duyuracam.
Katilmayi denemek icin EVPARTISI yazip 1230'a gonderin. Kabul etmek icin ekstra sorular da sorabilirim.
Sadece seckin kisileri kabul ediyor olacam. O yuzden lutfen kabul etmediklerim kusura bakmasin.
Bu arada msj atmak normal standart 1 sms. Bu 1230 sms-groups, yahoogroups a benzer bi sey. Direkt ayni mantigin sms hali. Cebimden tek bir mesaj attigim zaman tum gruba o sms ulasiyor olacak. Parti davetlerini bu sekilde verecem. FYI
benim mailede geldi tamamen kandırmaca bir dolandırıcı servis... denemedim fikrim bu. ama düşünen iyi düşünmüş, türk erkeklerini kandırmak için iyi yöntem...
tahminen sen üye olduktan sonra senden ara ara iyi kontörleri düşecek olan, ama somut elle tutulur hiç bişey vermeyecek olan bir gsm servisi...
s e x partisi varmış gibi bir izlenim bırakıyo. tavsiyem hiç bulaşmayın...
ayrıca dipnot...
saolsun bi çok kişiye özel bilgilendirmem olsa dahi, bu forward edilen maillerde önceki forward mail kısmının silinmemesi, forward gruplarına gizli bölümünden gönderilmemesi... bazı art ve ticari niyetli insanların eline bizim mail adreslerimizin indeksini ulaştırıyor... sonra gelsin spamlar... neredeyse gelen spam maillerin yarısı türkçe bende.
bir de bazı forum sitelerinin mail adreslerini ticari amaçlış satması var tabiki... ama malesef çoğu zaman bu tamamen yasal, foruma üye olurken onayladığımız sözleşmede geçiyor... size ikinci tavsiyem, sahte mail adresi oluşturan mail servisleri var. onları kullanmanız forumlar için.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!