evet bellekte 340 mb lık bir gizli dosya var bunu silmenin bir yolu yokmu ne yapmalıyım lütfe yardım edin içine tam dosya sıkıştıracam o 340 mb yüzünden koyamıyorum evet lütfen yardım edin
bellek bomboşken 1 gizli dosya var yazıyor alltta ayrıca özelliklere girdiğimde kullanılan alan 340 mb diyor ya belleğii gerçekten işe yaramaz kıldı bu olay yardım edin lütfen
Biçimlendirme için Bilgisayarıma gir ve flash diskine sağ tıklayıp Biçimlendir... i seç.
Biçimlendirme penceresi açıldığında ise Başlata tıklayıp çıkan uyarıya EVET der, devam edersin. Eğer bu şekilde olmazsa yine haber ver.
Ayrıca o dediğin file0000chk dosyasını görebilmek için; "Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Korunan İşletim Sistemi Klasörlerini Gizle" seçeneğini kaldırırmayı dene. Belki bu sayede o dosyayı da görüp silebilirsin.
Kolay gelsin. Olmazsa yine yaz.
Ayrıca o dediğin file0000chk dosyasını görebilmek için; "Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Korunan İşletim Sistemi Klasörlerini Gizle" seçeneğini kaldırırmayı dene. Belki bu sayede o dosyayı da görüp silebilirsin.
Kolay gelsin. Olmazsa yine yaz.
valla çok saol ya oldu eline sağlık gerçekten bunu yapmam lazımdı teşekkürler