arkadaşlar 1.1.4'üme yeni customize'ı kurdum fakat her giirişimde 'new account' yaratmamı söylüyor. herdefasında giriyorum mail adresimi vs... ama hiçbirşey farketmiyor. bu sorunun cevabı kimdedir?
abicim ne yaptıgınızı bilmiyorum ama bende customize 2 kullanıyorum ve gram benden email adresi yada illa ki wifi istemiyor...
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
yaptığımız şuki recent packages ten customize yükledim spicy chicken ekranı geldiğinde initilazing customize diyor ve account yarat diyor... 2 gün önce yükledim belki seninkinden yeni bi versiyon olduğu için ...
Selam, spicychickendan hangi versiyonu yukledin benim su an 2.0.0beta9 kurulu beta3ten beri guncellendi oyle account falan istemedi
quote:
Orjinalden alıntı: alperergin
yaptığımız şuki recent packages ten customize yükledim spicy chicken ekranı geldiğinde initilazing customize diyor ve account yarat diyor... 2 gün önce yükledim belki seninkinden yeni bi versiyon olduğu için ...
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
arkadaşlar benim problemim ipod touchım var customizeyi yükledim açıyorum tavuk resmi çıkıyo ama gerisi gelmiyo beni ana ekrana geri atıyo bunun bi çaresi yok mu ipod ver 1.1.4 jb yardımcı olursanız sevinirim
wifi ye gereksinim duymasının nedeni tüm temaları netten indirmesi, listelemesi vs.dir. açıkcası ben tavsiye etmiyorum customize 2.0'ı. Bir temanın içinde 450den fazla klasör var. Mesela sadece dock beğendiniz ve indirdiniz. 450den fazla klasörüde beraberinde indiriyor. Yani 10 tane tema indirdiğinizde 4500 klasörün üzerine çıkıyor. Bu durumun işlemciyi nasıl kastığını düşünün artık. Programcı arkadaşlar daha iyi anlamıştır ne demek istediğimi. Ben danimator customize kullanıyorum neyi beğendiysem sadece onu mevcut klasörün içine atıyorum ve kullanıyorum. Ayrıca customize 2.0 da kendi yaptığınız bir görseli eklemek tam bir işkence. Öğrenene kadar 2 defa restore ettim cihazı ama çok zahmetli bir iş olduğu için direk sildim programı.
wifi ye gereksinim duymasının nedeni tüm temaları netten indirmesi, listelemesi vs.dir. açıkcası ben tavsiye etmiyorum customize 2.0'ı. Bir temanın içinde 450den fazla klasör var. Mesela sadece dock beğendiniz ve indirdiniz. 450den fazla klasörüde beraberinde indiriyor. Yani 10 tane tema indirdiğinizde 4500 klasörün üzerine çıkıyor. Bu durumun işlemciyi nasıl kastığını düşünün artık. Programcı arkadaşlar daha iyi anlamıştır ne demek istediğimi. Ben danimator customize kullanıyorum neyi beğendiysem sadece onu mevcut klasörün içine atıyorum ve kullanıyorum. Ayrıca customize 2.0 da kendi yaptığınız bir görseli eklemek tam bir işkence. Öğrenene kadar 2 defa restore ettim cihazı ama çok zahmetli bir iş olduğu için direk sildim programı.
cevabınız için çok teşekkür ederim evinde wi-fi bulunmadığı için çok kısıtlı zamanda source ekleyebiliyorum hemen deneme şansım olmuyor dediğiniz "danimator customize" installerdan bulabilir miyim bu konuda tecrübesizim yardım ederseniz çok sevinirim
cevabınız için çok teşekkür ederim evinde wi-fi bulunmadığı için çok kısıtlı zamanda source ekleyebiliyorum hemen deneme şansım olmuyor dediğiniz "danimator customize" installerdan bulabilir miyim bu konuda tecrübesizim yardım ederseniz çok sevinirim
iphonecake.com isimli sitede ilk 10 sayfayı hızlıca gezinin orada açıklaması ve source dosyası mevcut. açıklamadaki linkleride gözden gezdirirsen daha iyi olur kurulumda sıkıntı yaşabilirsin belki yardımcı olurum.
iphonecake.com isimli sitede ilk 10 sayfayı hızlıca gezinin orada açıklaması ve source dosyası mevcut. açıklamadaki linkleride gözden gezdirirsen daha iyi olur kurulumda sıkıntı yaşabilirsin belki yardımcı olurum.
cevabınız için tekrar teşekkür ederim benim custom ile ilgili program yüklememim sebebi ikonların yerini değiştirmek istemem bazı arkadaşlarımızın belirttiği gibi ana ekranda ikonun üstünde bir kaç saniye bekleyince titreme olmuyor benim ipodda bu yöntemin 1.1.4 te işlediğinide belirtiyorlar acaba benim mi bir yanlışım var eğer bilginiz var ise bana yardımcı olur musunuz?
Evet bu özellik sadece 1.1.4 versiyonda bulunuyor fakat customize size bu konuda yardımcı olmayacaktır. Ne customize2.0 ne de danimator yardımcı olamaz. Bu konuda tek yapmanız gereken 1.1.4 yada ekrandaki ikonlar azalsın istiyorsan categories programını kurmanız lazım o zaman oyunları oyunlar isimli tek bir ikon içine, programları da programlar isminde bir ikon içine yerleştirirsiniz ve ekrandaki ikon fazlalığı bitmiş olur. Caterpiller bu işi yapıyormu bilemiyorum 1.1.3 kullandığım zaman caterpiller yada kate kullanmamıştım ama 1.1.4 versiyonda ikon silme görevini üstleniyor.