Şimdi Ara

## Sony Yeni Ev Medya Sunucusu HS1'i Duyurdu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Sony Yeni Ev Medya Sunucusu HS1'i Duyurdu ##


    Japon elektronik devi Sony ev kullanıcılarına yönelik olarak hazırladığı yeni medya suncusucunu duyurdu. HS1 kod adını taşıyan ve 1TB'lık kapasiteye sahip olan sunucunun daha yüksek kapasiteye ihtiyaç duyanlar için 1,5TB'lık HS1S modeli de hazırlandı. Hızlı dosya paylaşımı göz önüne alınarak hazırlanan yeni sunucu Digital Living Network Alliance (DLNA) uyumlu yazılım ile geliyor ve Playstation 3 ile ethernet üzerinden otomatik olarak veri paylaşımı gerçekleştirebiliyor. Çoklu format desteği ile gelen ürün farklı ses ve görüntü dosyalarını destekleyebiliyorlar. Gelen bilgilere göre desteklenen formatlar arasında AAC, ATRAC, MP3, WMA ile H.264 (AVCHD) ve MPEG-2 yer alıyor. Tabi yüksek çözünürlük desteği olduğunu da belirtmekte yarar var. Dijital kamera veya benzeri taşınabilir cihaz sahipleri Memory Stick veya SD kart üzerindeki içeriklerini HS1 üzerindeki USB portları aracılığı ile ürüne aktarabiliyorlar. 17 Mayıs'ta Japonya'da kullanıma sunulacak oılan HS1'in 570$, 1,5TB'lık bir üst verisyon olan HS1S'in ise 760$'dan kullanıcılar ile buluşacağı belirtilirken diğer ülkeler için şimdilik fiyat veya anons tarihi ise bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 8 Mayıs 2008; 15:26:12 >







  • Onu bunu bıraksada sony şöyle CELL tabanlı bilgisayarlar üretse ne manyak olur yahu. Linux le tam verim CELL işlemcisini kullanırız fena mı olur... Ama alet güzelmiş. Tasarımında umarım siyah renkte vardır. Uzaktan kumanda göremedim ama muhtemelen oda vardır... Yalnız Türkiye'ye gelinceye kadar bunun fiyatı 800 ile diğer makinası 1000 doları bulur benden söylemesi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 8 Mayıs 2008; 16:15:04 >
  • O TR ye girince otomatikman 1000 doları görür.
    O fiyata PC toplanır.
  • güzel bir alet ama parası olana
  • siyahı varsa alıyım hemen 12 taksitle.
  • Ben mi yanlış anlıyorum yoksa .avi, div-x, x-vid, mpeg4, .mov, .mkv formatlarını desteklemiyor mu? Altyazı falanda yoktur....
    Cidden bunu almayı düşünen var mı yahu bu fiyata???
  • zaten sorunda bu aletlerin ne ise yaradigi. Cunku bu kadar cok veriyi kanuni olarak blu-ray lerden ripleyerek elde edemiecegimize gore (ve zaten neden ripleyelim oda var) nerden uretecegimiz. En iyi olasilik video kameralardan cektigimiz goruntuler. Onun disinda legal mp3 diyince itunes yani apple destekli bir alet olmasi gerek. Kisaca internetten video indirip sakliyorsaniz simdilik en iyi cozum htpc yani dunyanin en esnek isletim sistemli ve donanimli bildiginiz pc nin tv altina sigan sekli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: First_Person

    Ben mi yanlış anlıyorum yoksa .avi, div-x, x-vid, mpeg4, .mov, .mkv formatlarını desteklemiyor mu? Altyazı falanda yoktur....
    Cidden bunu almayı düşünen var mı yahu bu fiyata???



    bu boyuttaki bir ürünün desteklememesi ayıp olur.

    ürünün başlıca özellikleri

    t8100 core 2 duo
    1 gb ddr2 ram
    8400g ekran kartı

    kısaca multimedya home center.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.