Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## Microsoft Zune İçin Black Edition Modeli Gündeme Gelebilir ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> ## Microsoft Zune İçin Black Edition Modeli Gündeme Gelebilir ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Mayıs 2008; 13:40:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yazılım devi Microsoft'un en büyük rakiplerinden biri olan Apple'ın pazar lideri konumundaki medya oynatıcısı iPod'a rakip olarak hazırladığı ve kablosuz iletişim desteği ile dikkat çekmeyi başaran taşınabilir medya oynatıcısı Zune'un ikinci jenarasyonu için özel bir Black Edition modelinin yolda olduğu belirtiliyor. ZuneShellResources.dll dosyası içerisinden elde edilen bilgilere göre 80GB'lık depolama kapasitesi sunabilen ve tam kasa siyah renkli yeni Zune'un kullanıma sunulabileceği ifade ediliyor. Ayrıca bu modele ek olarak 4GB/8GB kapasiteli arka yüzü Siyah olan Kırmızı renkli yeni Zune modellerinin de anons edilebileceği konuşuluyor. Tabi bu bilgiler en azından şu aşamada Microsoft tarafından teyit edilmiş değil.

Eta Kappa Nu
Dolapdere Big Gang - Local Strangers
Burt Munro & Indian Scout (50R627)
V1ncent
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Mayıs 2008; 13:46:29 

ipod gençlerin modası oldu artık... boşa kıvranıyolar bence
scaniaperest

8 Mayıs 2008; 14:27:46 

Creative Zen Vision : M 60GB (30'Luk kasasında), favorimdir ve öneririm ...

AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
(9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
DAİMA AMD (Benim için.)
iremmurat

8 Mayıs 2008; 14:44:34 

quote:

Orjinalden alıntı: V1ncent

ipod gençlerin modası oldu artık... boşa kıvranıyolar bence

ipod okadar pahalı olduğu sürece hiçbir zaman orta sınıf bir kullanıcının favorisi olamaz, çakmaları çok daha fazla satmıştır ipoddan

ALDIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUĞUM MSI P7N SLI PLATİNUM /ZEROTHERM NIRVANA İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU/E6600/2GB DDR2 667 KİNGSTON /SPARKLE 320MB 8800GTS/500GB SEAGATE 32MB SATA2 NCQ + 120gb seagate 8mb/TAGAN TG530-U22 530 WATT/SAMSUNG 961bf MONİTÖR
A Dying Wish

8 Mayıs 2008; 14:56:47 

Amaç aple'dan fazla satmak değil zaten.Bu piysada iyi ürünler ile var olabilmek ve pazar payı kapmak.Zune,ipod classic'den çok daha iyi ses veren bir ürün.Ve wi-fi özelliğine rağmen fiyatı uçuk falan değil.

Asus P5B + E6750@3500mhz + 2GB + HD4850 + Fsp Bluestorm II
Iriver H320 + Ipod Shuffle 1.gen+ Westone UM1
SorrowOcean

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 14:58:55 

Müzik = ses = zune
Karizma = görünüş = Ipod
gerçi ikisinden de iyileri var ama ben memnunum zune aldığıma bi ara touch ile arasında kalmıştım. İyi ki zune almışım diyorum şimdi.

• ÇEVRE BİRİMLER: VIEWSONIC2230wm CREATIVE 6060 AIRTIES RT211 KEYSMART PRO1000 UPS EPSON RX585 GIGABYTE G-TV A4 TECH PK5 CAM
  • KASA: RECOM X FORCE
  • KONFİGÜRASYON: GIGABYTE DS3L C2D E2180 2x1GB VERITECH DDR2 800mhz GIGABYTE 8800GT
  • İŞLETİM SİSTEMİ: VISTA HOME PREMIUM ACADEMIC SP1 32 BİT / 64 BİT
  • DEPOLAMA: 1000GB SEAGATE 32MB 750GB SAMSUNG 32MB 750GB SEAGATE FR.AGENT PRO ASUS 18X DVDRW LG 18X DVDRW
  • MÜZİK: MICROSOFT ZUNE HALO 30GB ZUNE TRAVEL PACK ZUNE MEGA PACK NOKIA 5610 XPressMusic+4GB SANDİSK SENNHEISER MX 460
  • MdbK

8 Mayıs 2008; 15:05:01 

quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

ipod okadar pahalı olduğu sürece hiçbir zaman orta sınıf bir kullanıcının favorisi olamaz, çakmaları çok daha fazla satmıştır ipoddan

Özellikle Amerika'da iPod oldukça yaygındı. Nerdeyse %80-85 oranında insanlarda gördüğüm mp3 playerlar iPod'du. Tabi eski yeni her türlü model dahil bunlara..
    Açıkçası iPod'un bu tahttan indirilebileceğini sanmıyorum..

seckinds

8 Mayıs 2008; 18:49:32 

@sorrowOcean: zune bence ipod'dan daha karizmatik duruyor.

zune bence farklı olmak isteyen ve üstün ses kaliyesi ile müzik dinlemek isteyenlerin medya oynatıcısı

ne saçma!!
    max975

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 19:49:37 

Bence cıksın en azından piyasada bir rekabet olsun fiyatlar düşer

Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4800Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL5 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
    Voldroy5

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 21:18:56 

ipod çok karizma fln diosunuz ama zune nin de ondan aşağıya kalır bir tarafı yok hem 3. nesil nanolara ısınamadım zatii bir türlü,garip bir görünüşü var gibi geldi bana eski nanolarda güzeldi ancak en güzel tasarımı olan zune bence,ipod karizma adı altında insan kazıklar başka bir şey yapmaz.iPod touch zune den daha güzel görünüo derim o da 1 milyarı aşkın alınamaz yani en kralı zune...(ipod vs zune açısından diğer mp3ler arasında yok)...

PSPslim/PSPfat/PS2 slim/NWZ-A815B/SAMSUNG U3/Kodak EasyShare V1003/Philips 160 GB Ethernal Hard Disk/Toshiba Satellite l20-101/iPod mini/Creative Zen Stone/Creative Muvo2/Skype phone/Nokia 6500 slide/SE w810i/Nokia 1100/HP PhotoSmart C4280/2xMSPro Duo 2 GB&1x8GB/2GB Sandisk MicroSD/Orite PMP-100/
    Raist_can

1 Ağustos 2008; 13:50:25 

arkadaslar creatıve zen mı yoksa zune karar veremedım yaa lutfen yardım edın

KARŞIYAKA
    gaspery

10 Ağustos 2008; 17:31:07 

zune...
    quote:

Orjinalden alıntı: Raist_can

Dh Yüzücüler ve Yüzmeyi Severler Grubu
    Doruk..

10 Ağustos 2008; 18:07:12 

bunun tipi gayet hoş ama ses kalitesinin merak ediyorum..

Joey Jordison
    Raist_can

16 Ağustos 2008; 21:41:58 

quote:

Orjinalden alıntı: gaspery

zune...
    quote:

Orjinalden alıntı: Raist_can

slm arkadasım bende zune halo 3 edıtıon aldım ama oyunu bulamadım nerde bılgın varmı veya nerden yukleyebılırm

KARŞIYAKA
    Sayfa:   [1]
    Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> ## Microsoft Zune İçin Black Edition Modeli Gündeme Gelebilir ## Sayfa: [1]
    Buraya git: