Yazılım devi Microsoft'un en büyük rakiplerinden biri olan Apple'ın pazar lideri konumundaki medya oynatıcısı iPod'a rakip olarak hazırladığı ve kablosuz iletişim desteği ile dikkat çekmeyi başaran taşınabilir medya oynatıcısı Zune'un ikinci jenarasyonu için özel bir Black Edition modelinin yolda olduğu belirtiliyor. ZuneShellResources.dll dosyası içerisinden elde edilen bilgilere göre 80GB'lık depolama kapasitesi sunabilen ve tam kasa siyah renkli yeni Zune'un kullanıma sunulabileceği ifade ediliyor. Ayrıca bu modele ek olarak 4GB/8GB kapasiteli arka yüzü Siyah olan Kırmızı renkli yeni Zune modellerinin de anons edilebileceği konuşuluyor. Tabi bu bilgiler en azından şu aşamada Microsoft tarafından teyit edilmiş değil.
Creative Zen Vision : M 60GB (30'Luk kasasında), favorimdir ve öneririm ...
AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir... (9850+790FX+SB750+R700(4870X2) DAİMA AMD (Benim için.)
Amaç aple'dan fazla satmak değil zaten.Bu piysada iyi ürünler ile var olabilmek ve pazar payı kapmak.Zune,ipod classic'den çok daha iyi ses veren bir ürün.Ve wi-fi özelliğine rağmen fiyatı uçuk falan değil.
Özellikle Amerika'da iPod oldukça yaygındı. Nerdeyse %80-85 oranında insanlarda gördüğüm mp3 playerlar iPod'du. Tabi eski yeni her türlü model dahil bunlara.. Açıkçası iPod'un bu tahttan indirilebileceğini sanmıyorum..
ipod çok karizma fln diosunuz ama zune nin de ondan aşağıya kalır bir tarafı yok hem 3. nesil nanolara ısınamadım zatii bir türlü,garip bir görünüşü var gibi geldi bana eski nanolarda güzeldi ancak en güzel tasarımı olan zune bence,ipod karizma adı altında insan kazıklar başka bir şey yapmaz.iPod touch zune den daha güzel görünüo derim o da 1 milyarı aşkın alınamaz yani en kralı zune...(ipod vs zune açısından diğer mp3ler arasında yok)...
PSPslim/PSPfat/PS2 slim/NWZ-A815B/SAMSUNG U3/Kodak EasyShare V1003/Philips 160 GB Ethernal Hard Disk/Toshiba Satellite l20-101/iPod mini/Creative Zen Stone/Creative Muvo2/Skype phone/Nokia 6500 slide/SE w810i/Nokia 1100/HP PhotoSmart C4280/2xMSPro Duo 2 GB&1x8GB/2GB Sandisk MicroSD/Orite PMP-100/