Hazırladığı dizüstü bilgisayarlar ile sektörün önde gelen oyuncularından biri olan Toshiba'dan ufak boyutlu ve taşınması kolay dizüstü bilgisayar çözümü isteyenlere yönelik olarak yeni bir model daha geliyor. Firmanın hazırladığı Portege M800 kod adlı yeni dizüstü bilgisayar özellikle 13.3" boyutundaki ekranı ile dikkat çekiyor. Yılın üçüncü çeyreğinde kullanıma sunulması beklenen yeni model Intel platformunu kullanıyor ve 2GHz'de görev yapan Core 2 Duo T5750 işlemcisinden gücünü alıyor. 1GB'lık DDR2 sistem belleğine sahip olan 250GB kapasiteli sabit disk ile gelen sistemin grafik alt yapısını ise Intel'in entegre GMA X3100 grafik işlemcisi karşılıyor. Kablosuz iletişim için WiFi desteğine sahip olan Portege M800 üzerine genişleme ayrıca Firewire, Bluetooth ve Expresscard slotu bulunmakta. 314 x 229 x 35mm boyutlarında ve 1.97KG ağırlığında olan Toshiba'nın yeni dizüstü bilgisayarı Vista Home Premium işletim sistemi ile geliyor. Belirttiğimizü zere yılın üçüncü çeyreğinde kullanıma sunulması beklenen ürünün fiyatı hakkında ise net bir bilgi bulunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 8 Mayıs 2008; 12:14:11 >
TOSHIBA yazısının yerine Acer yazısı koyun... Sol alt köşedeki Portege yazısını iptal edin... Klavyenin sağına-soluna mavi veya yeşil desen gibi bir şeyler koyun... Sonra gelin bana "Bak Pulstar bu Acer'ın yeni modeli" deyin, oltaya gelir yerim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 8 Mayıs 2008; 12:46:34 >
* AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz. * ASUS A7V8X-MX Mainboard * 512 MB. + 256 MB. 333 MHz. DDR Ram * SPARKLE GeFORCE FX5500 256 MB. Ekran Kartı * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * LG 16x DVD Writer * LG 52x CD Writer * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *
TOSHIBA yazısının yerine Acer yazısı koyun... Sol alt köşedeki Portege yazısını iptal edin... Klavyenin sağına-soluna mavi veya yeşil desen gibi bir şeyler koyun... Sonra gelin bana "Bak Pulstar bu Acer'ın yeni modeli" deyin, oltaya gelir yerim...
sanırım hiç toshiba notebook kullanmamışın ve acere benzetiyorsun neredeyse arasında sıradağlar var,toshibanın kullandığı ekran bile piyasadaki çoğu noteboka kat kat fark atar,sadece alıp kullanmanız lazım farkı anlamanız için
sanırım hiç toshiba notebook kullanmamışın ve acere benzetiyorsun neredeyse arasında sıradağlar var,toshibanın kullandığı ekran bile piyasadaki çoğu noteboka kat kat fark atar,sadece alıp kullanmanız lazım farkı anlamanız için
İmzamda kullandığım laptop'ın markası ve modeli yazıyor...
Ben fotoğrafa bakarak "birkaç değişiklik yapın ACER'a benzer" diye yorum yaptım... "Bu laptop'ı elime alıp kullandım, Acer'a benziyor" dedim mi?... Demedim... Sen bana "sen hiç TOSHIBA kullanmamışsın, ekranı süper kaliteli falan" diyorsun...
Gözünüzle okuyun yahu şu mesajları...
Varsa elinde daha ayrıntılı fotoğraf, eklersin bakarız... Haa yoksa bu laptop bu fotoğrafta benim için hala Acer'a benziyor...
* AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz. * ASUS A7V8X-MX Mainboard * 512 MB. + 256 MB. 333 MHz. DDR Ram * SPARKLE GeFORCE FX5500 256 MB. Ekran Kartı * LG L204WT-SF 20.1" Wide Screen Monitör * LG 16x DVD Writer * LG 52x CD Writer * PHILIPS SPA1300 2+1 Ses Sistemi * TOSHIBA Satellite A200-1M4 Dizüstü Bilgisayar * AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Modem * HP Photosmart C4280 * CANON PowerShot A540 Dijital Fotoğraf Makinesi * SAMSUNG SGH-D900i Cep Telefonu * Pioneer DEH-P40MP *