evet hertürlü şeyi yapabiliryorsun dostum, eğer almak istiyorsanda bana pm atabilirsin sana g11 ayarlayabilirim
Bu keyboard'ın tuşları bilgisayara yüklü bir makro programcığı vasıtası ile gönderdiğine dair yazılar okudum.
Ben donanımsal olarak keyboardın tuşları gönderebilmesini istiyorum. Bunu şu şekilde test edebiliriz: 2 adet bilgisyarınız olsun. A ve B . A bilgisayarında keyboard driverları ve programları yüklü. B bilgisayarında yüklü olmasın. A bilgisayarında keyboardı programladınız. Sonra keyboardı çıkarıp B bilgisayarına takıyoruz. Şayet makro makro tuşuna basılınca ilgili tuşları gönderiyorsa OK.
Bunu deneme şansı olan varmı?
Göndermiyor ise. bu keyboardın bir avantajı olmuyor. Çünki aynı işi ACTools veya AutoIt gibi scriptler ile rahatlıkla yaptırabiliyorum.
Arkadaşım o istediğini bu klavye yapamaz çünki program yardımı ile tuş kombinasyonu yapabiliyor kendi yazılımı olmadan ve yüklü değil ise diğer bilgisayarda çalıştıramassınız. ben denedim olmadı ikincisini aldım vazgeçemediğim için.
saygılar,
MusniR Gerçek Pabuçlarını Giyene kadar, Yalan Dünyayı Dolaşır. Mevcut Ekipmanlar :|: Nikon D80 D-SLR | NIKON AF-S DX 18-135 mm F/3.5-5.6 GIF-ED Lens | SIGMA 70-300 mm F-4-5.6 APO DG Makro | Canon EOS 500ni | 24-80mm | Canon S3is 12optik |