Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hdd yedek aslında 3 gb ama 8 gb dolu gösteriyo

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> hdd yedek aslında 3 gb ama 8 gb dolu gösteriyo Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
abzahh

8 Mayıs 2008; 9:30:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar benim hdd benim yedek C sistem D ye kurulu ben yedek C ye sağ tık özellikler diyorum 8.858 gb dolu 10.173 gb boş alan vardiyor ama direkt yedek C ye giriyorum bütün dosyaları tek tek hesaplıyorum yada hepsini seçip özellikler diyorum böle yapıncada 3.36 gb diyo boyutu gerçektende öyle yani 3.36 gb ve gizli dosya varmı diye klasör seçenekleri gizli dosyaları göster diyorum sadece yerel disk D var gizli klasör çıkıyor resmide alta koydum bakabilirsiniz

[URL=http://img368.imageshack.us/my.php?image=adszwr1.png][IMG]http://img368.imageshack.us/img368/5075/adszwr1.th.png[/IMG][/URL]

AnseLmo82

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 13:12:12 

hocam senin göremediğin sistem dosyaları vardır

mesela pagefile.sys yaklaşık 2 GB yer kaplar
onun dışında system volume information vardır görebilirsin ama silemezsin

bunlar olabilir

DonanimHaber Overclock Team

Intel C2D E6600 2.40@3,98 GHZ Max - 4*1 GB Veritech 800@1100 Mhz Max - GA P35 DS3 Rev 2.1 - Powercolor HD3870X2 - 400 GB Samsung 16 Mb & 160 Gb Samsung 8 Mb - LG 20x Pata - Tagan Force II 700 W PSU - TT BW 745 + TT Tribe (Karma) Liquid Cooling System ( Only CPU) - Cooler Master Stacker 810 - Samsung 940 BW 19" WD 1440*900 - Creative M2600 + Creative M4500 - Microsoft Wireles Comfort - A4Tech X7 2500 Dpi - A4Tech X7 / G700 Gaming Keyboard - Microsoft VX1000 - Full UV Mod
hunter87

8 Mayıs 2008; 13:59:51 

yedekleri başka bir yere alıp o bölümü formatla, düzelir.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
SOUND BLASTER

10 Mayıs 2008; 8:24:39 

yedeklemeyi yapmadan önceki kullanımından kaynaklanıyo yedekleme yaptığın disk i biçimlendirirsen düzelir

THE BEST OF SENNHEISER PX-200
abzahh

10 Mayıs 2008; 18:10:33 

arkadaşlar ben çözdüm dediğiniz gibi yedeğe alp diski biçimlendir dedim olmadı vinddovs biçimlenemiyor dedi boş olduğu halde 5 gb doluydu bende diski temizzle dedim orda bi liste geldi 4 tane dosya ve orda bidosya dikkatimi çekti orda sistem geri yükleme girdisi yazıyodu onu seçtim ve ve temizle dedim diisk boşaldı ve pc günde 2 3 defa mavi ekran hata sı veriyodu sildkten sonra oda tamamen düzeldi fakat anlamadığım birşey var ben 2 senedir format ata ata çözemmiştim bu sorunu maviekran hatasını bu temizleme islemi düzeltti makinayı saolun teşekkurler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> hdd yedek aslında 3 gb ama 8 gb dolu gösteriyo Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CoolIT Dual Drive
CoolIT’nin Dual Drive Bay Soğutucusu ile RV670 Gaza Geldi
WEB Dersleri: Tanisma
Donanimhaberde WEB dersleriyle birlikteyiz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç