Merhaba arkadaşlar benim hdd benim yedek C sistem D ye kurulu ben yedek C ye sağ tık özellikler diyorum 8.858 gb dolu 10.173 gb boş alan vardiyor ama direkt yedek C ye giriyorum bütün dosyaları tek tek hesaplıyorum yada hepsini seçip özellikler diyorum böle yapıncada 3.36 gb diyo boyutu gerçektende öyle yani 3.36 gb ve gizli dosya varmı diye klasör seçenekleri gizli dosyaları göster diyorum sadece yerel disk D var gizli klasör çıkıyor resmide alta koydum bakabilirsiniz
arkadaşlar ben çözdüm dediğiniz gibi yedeğe alp diski biçimlendir dedim olmadı vinddovs biçimlenemiyor dedi boş olduğu halde 5 gb doluydu bende diski temizzle dedim orda bi liste geldi 4 tane dosya ve orda bidosya dikkatimi çekti orda sistem geri yükleme girdisi yazıyodu onu seçtim ve ve temizle dedim diisk boşaldı ve pc günde 2 3 defa mavi ekran hata sı veriyodu sildkten sonra oda tamamen düzeldi fakat anlamadığım birşey var ben 2 senedir format ata ata çözemmiştim bu sorunu maviekran hatasını bu temizleme islemi düzeltti makinayı saolun teşekkurler