Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Cevap: TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aerdalg

20 Haziran 2008; 14:37:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu ayda gelsınde cıkalım yaaa

bende toshibazedeyim
ssbrc

20 Haziran 2008; 15:04:01 

beimde ara ödemede 68 gelmişti.bugunde 22 geldi hesap doğru

Nokia 6280
Samsung-İstanbul

20 Haziran 2008; 15:05:56 

3 günde 64 kazanan nasıl kazanmış merak ettim,
100ü geçip kullanım süresini uzatacak şekilde kontör yükletmeyi başaran varmıdır?

***** SAMSUNG U900 Soul 500 YTL
serkanevreka
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Haziran 2008; 15:14:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Samsung-İstanbul

100ü geçip kullanım süresini uzatacak şekilde kontör yükletmeyi başaran varmıdır?

tabiki yok.
cako94

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2008; 16:43:39 

Mükemmel ötsi bişe şu anda kullanıyorum

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
propesyonel

20 Haziran 2008; 17:12:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Samsung-İstanbul

90 kontoru geçemiyoruz . o yüzden böyle birşey imkansız

tksharmely

20 Haziran 2008; 18:34:02 

Bugün Tonla Kazan bana kazandıramadı arkadaşlar.
Kontör Gelmeden önce dün sistemde 94 Kontör gönderileceği yazıyordu. Tarih 20 Haziran oldu ve ödeme günüm geldi bana 31 Kontör ödendi. 63 Kontörüme ne oldu bilmiyorum. Müşteri Hizmetlerini aradım. Bana şimdiye kadar kaç kontör ödediklerini anlatmaya çalıştı ama anlatamadı.
Şuanda kazancım 0 Kontör olarak gözükmekte. Fakat Müşteri Hizmetlerinde görüştüğüm Alaaddin Bey bana bu 63 kontörümün ne olduğunu açıklayamadı.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen paylaşın arkadaşlar. Sistem düzgün çalışıyor diyorduk ama maalesef aksamalar başladı.

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
Punkn Roll

20 Haziran 2008; 20:40:02 

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Kontör Gelmeden önce dün sistemde 94 Kontör gönderileceği yazıyordu. Tarih 20 Haziran oldu ve ödeme günüm geldi bana 31 Kontör ödendi. 63 Kontörüme ne oldu bilmiyorum. Müşteri Hizmetlerini aradım. Bana şimdiye kadar kaç kontör ödediklerini anlatmaya çalıştı ama anlatamadı.
Şuanda kazancım 0 Kontör olarak gözükmekte. Fakat Müşteri Hizmetlerinde görüştüğüm Alaaddin Bey bana bu 63 kontörümün ne olduğunu açıklayamadı.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen paylaşın arkadaşlar. Sistem düzgün çalışıyor diyorduk ama maalesef aksamalar başladı.

evet dostum bana da bugün aynısı oldu. 80 küsür bakiyem vardı 20sini yüklediler 60ı güme gitti bakiyem 0 yazıyor

Aşk biter,
Yenisi gelir eskisinden beter..

Şereftir Seni Sevmek..

FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 23:07:22 

peki arkadaşlar size ara yüklemede herhangi bir kontör yüklemesi yapıldı mı? yapıldıysa toptan kontörlerden ara ödemesini çıkarın kalan kontör doğruysa problem yoktur

|AMD Phenom x3 8450 | anakart şimdilik yok :) | Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 800mHz | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(500-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
ssbrc

21 Haziran 2008; 9:24:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

evet dostum bana da bugün aynısı oldu. 80 küsür bakiyem vardı 20sini yüklediler 60ı güme gitti bakiyem 0 yazıyor

ara ödemede ne kadar ödendiğini atlıyorsunuz sanırım.Demekki sana dün 20 yüklendiğine göre ara ödemede 70 falan yüklendi (max)

Nokia 6280
propesyonel

21 Haziran 2008; 10:46:49 

bakiyeye 90dan fazla kontor yazarken iyi, yollamaya gelince yollamıyolar . kazanç limiti 90

serkanevreka
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Haziran 2008; 11:00:58 

evet bende 141 yazıodu ama sadece 5 kontör geldi
Çünkü ara ödemede 85 gelmişti
webkurdu47

21 Haziran 2008; 14:49:40 

ya 15 günde bi yükliceklerse 15 gün için limit koysunlar..mesela 15 günde en fazla 60 kazanabilirsiniz die..neyse buna da şükür

Ben Bir Kralım...Tek Eksiğim HALK...
ssbrc

21 Haziran 2008; 16:53:50 

ortada kızacak birşey yokki.kurallar açıkça yazıyor en fazla 90 aktarılır diyor.istersen 1000 kazan.90 yüklenir.orda yazılana takılıp kalmayın.90 dan az gelirse o zaman sesimizi yükseltelim hep birlikte

Nokia 6280
CmonBaby42

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 4:52:07 

52 kntr geldi

Intel Core 2 Duo E6850, 3000 MHz,2048MB(DDR2-667 DDR2 SDRAM),ATI Radeon HD 2400 PRO (512 MB),320 Gb. Samsung HDD
N81 My Phone My Music
tksharmely

22 Haziran 2008; 15:15:05  <