Bugün Tonla Kazan bana kazandıramadı arkadaşlar. Kontör Gelmeden önce dün sistemde 94 Kontör gönderileceği yazıyordu. Tarih 20 Haziran oldu ve ödeme günüm geldi bana 31 Kontör ödendi. 63 Kontörüme ne oldu bilmiyorum. Müşteri Hizmetlerini aradım. Bana şimdiye kadar kaç kontör ödediklerini anlatmaya çalıştı ama anlatamadı. Şuanda kazancım 0 Kontör olarak gözükmekte. Fakat Müşteri Hizmetlerinde görüştüğüm Alaaddin Bey bana bu 63 kontörümün ne olduğunu açıklayamadı.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen paylaşın arkadaşlar. Sistem düzgün çalışıyor diyorduk ama maalesef aksamalar başladı.
Bugün Tonla Kazan bana kazandıramadı arkadaşlar. Kontör Gelmeden önce dün sistemde 94 Kontör gönderileceği yazıyordu. Tarih 20 Haziran oldu ve ödeme günüm geldi bana 31 Kontör ödendi. 63 Kontörüme ne oldu bilmiyorum. Müşteri Hizmetlerini aradım. Bana şimdiye kadar kaç kontör ödediklerini anlatmaya çalıştı ama anlatamadı. Şuanda kazancım 0 Kontör olarak gözükmekte. Fakat Müşteri Hizmetlerinde görüştüğüm Alaaddin Bey bana bu 63 kontörümün ne olduğunu açıklayamadı.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen paylaşın arkadaşlar. Sistem düzgün çalışıyor diyorduk ama maalesef aksamalar başladı.
evet dostum bana da bugün aynısı oldu. 80 küsür bakiyem vardı 20sini yüklediler 60ı güme gitti bakiyem 0 yazıyor
peki arkadaşlar size ara yüklemede herhangi bir kontör yüklemesi yapıldı mı? yapıldıysa toptan kontörlerden ara ödemesini çıkarın kalan kontör doğruysa problem yoktur
|AMD Phenom x3 8450 | anakart şimdilik yok :) | Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 800mHz | Samsung 19" 932B Plus | | Palit 7600GS Sonic(500-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
evet dostum bana da bugün aynısı oldu. 80 küsür bakiyem vardı 20sini yüklediler 60ı güme gitti bakiyem 0 yazıyor
ara ödemede ne kadar ödendiğini atlıyorsunuz sanırım.Demekki sana dün 20 yüklendiğine göre ara ödemede 70 falan yüklendi (max)
ortada kızacak birşey yokki.kurallar açıkça yazıyor en fazla 90 aktarılır diyor.istersen 1000 kazan.90 yüklenir.orda yazılana takılıp kalmayın.90 dan az gelirse o zaman sesimizi yükseltelim hep birlikte