1-normal kontör mü yoksa 1 ayda konuşmak üzere verilen silinebilir türde kontörmü veriyor? 2-en fazla ne kadar kontör kazanılır bu sistemde? 3-100den fazla ise hattın kullanım dönemini uzatırmı gelecek kontörler (bu ihtimal milyonda bir gerçi)
bugun tonlakazana bir bakıyım dedim bi baktım bakiyem 0 . hesap ayrıntıma baktım . haziran dönemi 83 kontor ödenecek yazıyo (ödeme tarihi 6 haziran 2008) bugun 83 kontor gelecek yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 6 Haziran 2008; 11:50:25 >
1-normal kontör mü yoksa 1 ayda konuşmak üzere verilen silinebilir türde kontörmü veriyor? 2-en fazla ne kadar kontör kazanılır bu sistemde? 3-100den fazla ise hattın kullanım dönemini uzatırmı gelecek kontörler (bu ihtimal milyonda bir gerçi)
1- normal kontör 2- aylık max. 90 günlük max. 5 3- evet ama eğer geçerse..
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
banada 2 saat önce 82 kontör geldi, şu ana kadar 1 kere 12 kontör verdik 2 defa kontör geldi. Galiba sistem deneme durumunda oldugu için bazi aksaklıklar var, yoksa tukcell böyle bol keseden kontör vermez
banada 57 kontor geldi..ilk kontorlerim ayın 20 sinde gelmişti..hani bi sonraki ayın 20sinde gelcekti bi daha..neyse yine de kardayız...hery 15 gunde gelse çok daha ii olur
1- normal kontör 2- aylık max. 90 günlük max. 5 3- evet ama eğer geçerse..
teşekkürler güzelmiş o zaman axe reklam müziğide seçilebilir türde :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!