Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Cevap: TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erencaner

20 Mayıs 2008; 15:42:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bana da yüklendi 19 kontor
4-5 gun oldu kullanmaya baslayalı

herkese hayırlı olsun =)

soruya ben cevap vereyim:
yükleme işleminin ardından 12 kontor düşümü olmadı çünkü çalarken dinlet servisi 4-5 gün önce başladı bende,dolayısıyla bu yüklemelerden bağımsız gelecek ay servisin basladıgı zaman kesilecek sanıyorum

MSI S430X
Canon EOS 350D

hayalisst

20 Mayıs 2008; 15:45:08 

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

bana da yüklendi 19 kontor
4-5 gun oldu kullanmaya baslayalı

herkese hayırlı olsun =)

soruya ben cevap vereyim:
yükleme işleminin ardından 12 kontor düşümü olmadı çünkü çalarken dinlet servisi 4-5 gün önce başladı bende,dolayısıyla bu yüklemelerden bağımsız gelecek ay servisin basladıgı zaman kesilecek sanıyorum

Teşekkürler...Hayırlı olsun...

"Söylesem; tesiri yok! Sussam; gönül razı değil....!!"
piri.reis

20 Mayıs 2008; 17:40:46 

quote:

Orjinalden alıntı: hayalisst

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

1. hattıma gelen mesaj.
Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 90 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

2.hattıma gelen mesaj.
Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 69 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

3.hattıma gelen mesaj.
Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 55 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

teşekkürler turkcell.. kazanmaya devam...

Güle güle kullan

Yükleme işleminden sonra bu 3 hattından 12'şer kontör kesildimi tekrar?

hayır kontör yüklendikten sonra 12şer kontör kesilmedi

çünkü ben çalarken dinlet ve tonlakazan servisine ayın 8-9 gibi üye olmuştum. 30 gün dolunca her ayın 8 veya 9 u gibi 12 şer kontör düşmesi gerekir. aksi birşey olursa müşteri hizmewtlerine itiraz ederim.

hayırlı ramazanlar
hitman_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Mayıs 2008; 18:10:25 

Hade bakalım darısı başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman_ -- 20 Mayıs 2008; 18:09:30 >

Biz Türkü, Arabı, Kürdü, Çerkezi, Lazı, ve hatta Ermenisiyle bir bütünüz. Soyumuz, ırkımız, dinimiz yada konumumuz ne olursa olsun herşeyimiz Türkiyemiz için. 708 yıldır böle yaşadık bundan sonrada böyle yaşarız. Irkımız, dilimiz yada dinimiz ne olursa olsun, bu ülkenin gelişmesi için okuyarak adam olmaya çalışan ve ülkemizin sinsi düşmanlarına kanının son damlasına kadar savaşıcak Türkiye gençleriyiz biz..! Varsın ayırmaya çalışsınlar bizi çeşitliliğimizi kullanarak. Yada güzümüzü ve potansiyelimizi bilerek varsın uğraştırsınlar bizi bombalarla. Ama bilsinlerki Türkiye gençliği bu ülkenin dalgalanan şanlı bayrağının ebedi bekçisidir ve bekçisi olarak kalacaktır..

hitman_
noxii

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 18:29:53 

Saçmalık bir durum haline geldi sistem. Kontörlü hatlar günde maksimum 5 kontör kazanabiliyorken, faturalılar günde maksimum 1 dk kazanabiliyor. Şu an 8. günümdeyim

Hesap kesim tarihinde versinler benim dakikalarımı iptal ettireceğim bu sistemi. Gelen dakikalarla yaptığım masrafı karşılasın bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxii -- 20 Mayıs 2008; 18:37:05 >

Yaşasın Sahne Sanatları!
karasuvari

20 Mayıs 2008; 18:45:17 

banada 21 kontor yüklediler sanirim kontorleri haftalik peryotlarla yüklüyorlar çünkü benimki tam 7 gün oldu bide ben hiçbirsey yapmasamda günde 3 kontor geliyor ne iş anlamadim
webkurdu47

20 Mayıs 2008; 20:24:42 

bana da 16 kontor geldi (4 günlük)

Ben Bir Kralım...Tek Eksiğim HALK...
SKELETER

20 Mayıs 2008; 23:28:50 

20 de bana yüklediler öğlen

erencaner

20 Mayıs 2008; 23:54:15 

hadi herkes birbirine cagrı atsın eklikler tamamlansın

MSI S430X
Canon EOS 350D

propesyonel

21 Mayıs 2008; 15:14:18 

bana da 15 geldi 3 günlük .
sitede soru kısmında yapılan açıklamada her ayın 20 si ile sonu arasında uygun olan bir gün kontorlerin yükleneceği bilgisi var . yani bi dahaki yükleme gelecek ayın 20si ile 30u arası

amet

21 Mayıs 2008; 16:51:28 

40 kazandım bu ay

| Canon EOS 400D | Canon EF-S 18-55mm | Canon BG-E3 Battery Grip | Toshiba 2gb+4gb Compact Flash Card || Lowepro-Fastpack 200 Bag |

PETERSBURG

22 Mayıs 2008; 14:54:03 

cevapsız çağrılarda kazandırıyormu? bikaç yorumda öyle olduğu söylenmiş.

Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...!
Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...!
Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı
Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...!
Şiir(i yazan) için "stigmata_" ya teşekkürler
ssbrc

22 Mayıs 2008; 18:11:31 

quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

cevapsızlarda olmuyor

Nokia 6280
webkurdu47

22 Mayıs 2008; 18:28:18 

quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

cevapsızlarda olmuyor

ReklamTon Dinletme Ödülleri Hangi Şartlar Altında Verilir?

TONLAKAZAN-ÜYESİ TONLAKAZAN'da markanın jingle'ını (ReklamTon) yükledikten sonra, gelen tüm aramalarda (tüm operatörler, sabit hat ve yurtdışı aramaları dahil olmak üzere) arayan kişiye reklam dinletir.
TONLAKAZAN-ÜYESİ ne kadar çok farklı kişiyle görüşme yapar, ne kadar çok reklam jingle’ı dinletir ise o derecede TONLAKAZAN tarafından kontör ya da konuşma süresi ile ödüllendirilir.
TONLAKAZAN sisteminin “Ödüllendirme Kıstas ve Limitleri” bulunmaktadır. TONLAKAZAN-ÜYESİ bu çerçevede ödüllendirilir.
TONLAKAZAN-ÜYELERİ, servisin şu an tanıtım sürecinde olması sebebiyle, Turkcell’den gelen tüm cevaplı ve cevapsız aranmalar karşılığında ödül kontör/dakika kazanacaklardır
Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir.
TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
TONLAKAZAN-ÜYESİ dahil olduğu bir kampanyanın bitiş tarihinden önce TONLAKAZAN üyeliğini iptal ettiği takdirde, o güne kadar kazanmış olduğu ödenmemiş kazançlar hakkında hak talep edemez.
Ödüllendirme miktarını değiştirme hakkını Turkcell elinde tutar.
TONLAKAZAN-ÜYESİ’nin TONLAKAZAN'da Markaya ait jingle'ı yükleyebilmesi için TURKCELL ÇalarkenDinlet servisine aboneliği bulunması gereklidir.
TONLAKAZAN-ÜYELERİ yalnizca Turkcell Faturalı Hat ve Turkcell Hazırkart abonelerinden gelen çağrılar için ödül kontör ve dakikalar kazanırlar

yani şimdilik cevapsız aramalarda da kontor kazanılıyor...

Ben Bir Kralım...Tek Eksiğim HALK...