ya illa turkcell arayan birileri olur iptal etmeyin. sanki çok zor bi olaymı. ortalama 2 kişi bile arasa günde ayda 60 kontör yapar ki 48 kontör kazancınız olur. Allah bereket versin
bence de..hatta belki başka yöntemler de buluruz
şeytan diyor.. al 5 ytl ye yeni bir hat.. yükle 100 kontörü gelsin 120 dakika süre.. bununla bir ay boyunca ara kendini 5-10 saniye.. sonra da o 100 kontörü hattına transfer et ya da parça kontör olarak sat parasını çıkar
ya illa turkcell arayan birileri olur iptal etmeyin. sanki çok zor bi olaymı. ortalama 2 kişi bile arasa günde ayda 60 kontör yapar ki 48 kontör kazancınız olur. Allah bereket versin
bence de..hatta belki başka yöntemler de buluruz
şeytan diyor.. al 5 ytl ye yeni bir hat.. yükle 100 kontörü gelsin 120 dakika süre.. bununla bir ay boyunca ara kendini 5-10 saniye.. sonra da o 100 kontörü hattına transfer et ya da parça kontör olarak sat parasını çıkar
çoğu kullanıcı böyle yapacaktır bence
24 Ağustos 2008; 14:02:31
3 defa 500 kampanyasına kayıt olmuş fakat yükleme yapmamıştım. tonlakazan için dün yükleme yaptım. 500 hediye kontör geldi.
her gün 5 hattımı 3 defa arayıp açıp kapatıyorum. bir hattımda da turkcell hafta sonu bedava var. dün ve bugün 5 hattımı 3 er sefer aradım.
böyle devam edecez artık başka çare yok.
kampüs hattımda da dakikalar var ama aradığımda açıp hemen kapatsam bile dakikamdan 20 saniye düşüyor. kampüs dakikalarımı 2.planda tutuyorum şu anda
İptal etmek isteyenler giriş yaptıktan sonra sol taraftan üyelik bilgilerine girdiğinde biraz aşağıda üyeliğimi iptal et butonunu görebilirler Daha sonra istediğimizde de aktif edebiliyormuşuz Ama iptal etmeye gerek yok bence de
arkadaşlar turkcellin nar kampanyasından 50 kontore 250 kontor alın , sonrada diğer hatlarınızı arayın, kontor kazanın. benim 9 hattım var bitanesine aldım , hergün diğerlerini arıyorum.8 gün boyunca geçerli kontorler.günde bir hattan en fazla 3 tane kazanılıo.8 hat x 3 kontor x 8 gün=192 kontor. yani benim 50 kontor oldu 192 kontor.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
benim de 4 kontür olmuş daha yaa.abonelikten çıkarmaya çalışıyolar şerefsizler.zaten o yüzden adam gibi reklam müziği de koymuyolar artık. Halk bizi birbirimize bağlar.bu ne yaa.müzik güzel değil diye onu kaldırmıyolar ordan.ve ya halk ın sloganı turkcell le uyuşuyo diye çok sevdiler Bizi birbirimize bağlar.