Arkadaşlar 8GBlık USB bellek var geçenlerde aradaşlar HD video almak istedim 4GBlık olduğundan ve bellek FAT32 olduğun içine alamadım ntfs yapmak mümkün mü? acaba program ismi verebilirmisiniz teşekkürler
MSI K7N2 Dual DDR Mainboard*AMD Athlon XP 2100+*384 MB RAM*Asus 256MB ATI9550*Viewsonic VA1912w*LG DVD-ROM*LG DVD-RW Writer*Creative Sound Blaster Auidgy2 Value 7.1*Avermedie *Phone 98 Canon MV 850i Mini DV*Canon Powershot S2 IS*Flexy IEEE1394 Firewire Card*Logitech X-530 SEG 32" LCD TV Logitech Rumblepad 2 Gamepad
Programa gerek yok. Windows->Bilgisayarım->Sürücüyü sağ tıkla->biçimlkendir seç içerisindeki biçimlendirme sihirbazında dosyalama sistemi seçeneği var. ordan ntfs seç->formatla.
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.
Programa gerek yok. Windows->Bilgisayarım->Sürücüyü sağ tıkla->biçimlkendir seç içerisindeki biçimlendirme sihirbazında dosyalama sistemi seçeneği var. ordan ntfs seç->formatla.
Usb hdd demedim usb flash bellek hani cepte taşınan
MSI K7N2 Dual DDR Mainboard*AMD Athlon XP 2100+*384 MB RAM*Asus 256MB ATI9550*Viewsonic VA1912w*LG DVD-ROM*LG DVD-RW Writer*Creative Sound Blaster Auidgy2 Value 7.1*Avermedie *Phone 98 Canon MV 850i Mini DV*Canon Powershot S2 IS*Flexy IEEE1394 Firewire Card*Logitech X-530 SEG 32" LCD TV Logitech Rumblepad 2 Gamepad
Orjinalden alıntı: Levcho Programa gerek yok. Windows->Bilgisayarım->Sürücüyü sağ tıkla->biçimlkendir seç içerisindeki biçimlendirme sihirbazında dosyalama sistemi seçeneği var. ordan ntfs seç->formatla.
Usb hdd demedim usb flash bellek hani cepte taşınan
Seni gayet güzel anlamıştım zaten. Ben de sana gayet doğru cevap vermiştim en başta, denemiş olsaydın daha iyi olurdu. Flash diski takınca bilgisayarım içinde Drive olarak gözüküyor. Aynen ordan yap. Bak ben kendi flash diskimi taktım şimdi, resim aşağıda...... Extra programa gerek yok!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 8 Mayıs 2008; 14:31:23 >
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.