İkinci el mesajı:65
Katılım zamanı: 4 Mart 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
14 Haziran 2008; 23:04:30
Canon Digital IXUS 70 [Gümüş] = 250 YTL + Ankara Dışı Kargo [Fiyat Güncellendi] >>>||>>> >>> SATILDI
Durumu : Ürün 1 hafta kullanılmıştır ve hiçbir eksiği, çiziği ve yıpranma durumu mevcut değildir
Alındığı Firma : www.hipernex.com adlı alışveriş sitesinden 18 Nisan 2008 faturalıdır ve kutusu eksiksiz mevcuttur.
ÖNEMLİ HATIRLATMA : Satış TAKAS'a açık olmayıp pazarlığa da açık değildir.
AÇIKLAMA : Ürün özellikle tasarım olarak çok hoş bir görünüme sahip ve fotoğraf / video ve gösterim modları arasında oldukça pratik geçiş yapılabiliyor.En önemlisi DIGIC III görüntü işlemcisi sayesinde müthiş bir hıza sahip oluşu.Gece çekimleri sabitlediğiniz düzeyde kaliteli oluyor ama birkaç çekim dışında gece çekimi de yapamadım bu konu da net yorumlar yapamasam da çok da hoşuma gitmedi açıkçası.
Gündüz çekimlerin de müthiş sonuçlar çıkarabiliyor ki arkadaşlarım buna şahitlerdir :) Ürünün kompakt sahada Canon adıyla işgal ettiği konum kendini kanıtlamıştır zaten.En sevdiğim özelliği ise birkaç defa çekmeme rağmen müthiş video çekimi yapabilmesi idi.Açıkçası bu konu da beklediğimden iyi geldi.Özetle gece çekimi konusunda tatmin edici olmadı ama ben amatörüm ve daha ayarlarını dahi tam anlamıyla çözememiştim.
Denem - yanılma yöntemiyle yaptığım çekim sonuçlarını size yazıyorum.Profesyoneller ne der bilemem.